Wednesday, September 26, 2012

R dan T



Susunan keypad iphone menentukan yang huruf R dan T duduk sebelah menyebelah.
Kalau tersilap langkah, memang membawa padah bukan kepalang.

Seorang kawan perempuan yang lakinya kawan aku juga, whatapps aku:

"Produk Takaful ko jual ni bagus ke? kalau bagus nak ambil untuk anak"

Aku dengan laju terus type dan send siap ada senyum;


"Kalo batang tak power aku tak promote la:)"


Bila tengok screen rasa macam celaka!
Aku terus call laki dia explain perkara sebenar.

18 Nasihat Ikhlas:

faizal abd fathi said...

kena pakai hp murah lepas ni..heheheh

Sandokhan said...

ini sudah kes berat...kahkahkah!

Mr Sylarius said...

Serius awkward giler jadinya.

Anonymous said...

hahaha!!terbaik!

Orang Akaun said...

awat tak enable damn-you-autocorrect? kalau tak, kompom lagi sastera jadi..

cikpia said...

masalahnya, power sangat ke batang ko tu? eh silap, barang ko......

Hazwan Arif said...

pakai 3310 je la woi

iZ said...

agak2 camne nak eksplain yer?kah3

Anonymous said...

kahkah cam gampang weh lu nye pengalaman. memang hilang ilmu gua baca lu nye blog ni. hehe.

mizan said...

Dah dua kali nampaknya silap taip ni bro.apa crita? Hpon nak kena tukar baru ni.

halim othman said...

mizan lu jgn sebuk komen2 dkt sini. blog buruk lu bila nak kemaskini? makin teruk nampaknya..

Anonymous said...

Aku ke gua?

intan.maisarah said...

padah touch screen

syamimihaziqah said...

Gila! LOL

lovelywa said...

haamekk kau..!! lengkali pkai laa yg besor skit..

EZAN IDMA said...

kahkah lagi powerrr

sar said...

haha klaka la ko bote!! hihii

Arrul said...

Bro....mmg kelakar betul la! hahaha