Sunday, October 14, 2012

Power betul!


Dalam sistem QWERTY keypad iphone, huruf D dengan S duduk sebelah menyebelah.

******

Gua kalau reply sms atau whatsapp memang pantas. Kata orang, buat kerja laju.

Petang tadi, seorang kawan perempuan sms gua nak beli buku SK2.

Gua balas balas tap tap tap tap ibu jari kiri kanan ke tepi ke kanan ke atas ke bawah, zaaasss!! gua tekan send.

Bila dah 'sent',

Ohhh shitt!!


"Boleh takde hal, give me your ass!"


Sampai sekarang kawan gua tu tak reply.

Memang haram jadah!

16 Nasihat Ikhlas:

AKU CHUN said...

Gelak guling-guling baca semua ni. Nasib baik diri masih guna handphone lampu kuning, boleh taip tanpa pandang handphone.

tiada jiwa said...

perangai betul lah hp lu tuh.

Fendy said...

haha...menakutkan...

Lan said...

musim PMR dah ni. Kasi cerita PMR satu kali

zarifahmr said...

nasib baik bukak sent kat aku

mirul said...

ko ape hal mintak buntut budak tu?

kakaka

lovelywa said...

org yg dpt msg musti terkedu..

Mr Sylarius said...

Not sure lu pakai smartphone kecik atau jari-jemari lu memang jenis besar. Asyik salah taip je. Hahaha.

Murah Gerek said...

wa tau ler henfon lu henfon sesentuh brader.....tak abes agi ke pasal henpon sesentuh tu?..kahkahahkaaka

e4ezzati said...

bawak2 tukar fon lah kalau dah kerap sgt typo.

EZAN IDMA said...

akkakakaka

'izzat said...

mmg haram jadah cerita qwerty lu ni,

gadisBunga™ said...

hahahah!!!

Gillette Flores said...

Lol!
Eh, tergelak. Maap.
Patutnya simpati kan? ;p

Zinedine Zaiddin said...

itu sbb aku downgrade balik ke fon biasa...jalan pn rilek je men sms

Mamamiza87 said...

Tobat aku tak masuk dh, lps baca entry mengenai i-city haram jadah niehhhh! Last aku masuk, beberapa bulan lps. Mmg cekik darah pown harga mainan dia yg xseberapa tuuuu. Dh laaaa jalan dari parking tuuu bertanah. Kalo lps hujan lg teruk! Spai becak2. Baeklahhh aku habiskan duit aku utk berhibur naik genting atau lagoon. At least, sekali bayar, tp boley main sepuasnya dan byk kali! Bla laaaa kau i-city! Setakat lampu cantik2 tuuu, lampu kat umah nenek aku lg cantekkk! Ko adoooo?