Saturday, February 12, 2011

Tolong


Selama ni aku je yang asyik tolong kau orang..

Yang down, aku happy kan...
Yang boring, aku tuliskan..
Yang sedih, aku ketawakan..
Yang tension, aku redakan..
Yang stress kerja, aku rilexkan..

Jangan tipu aku...aku tahu.

****

Nanti...
Akan sampai masa tak berapa lama lagi..aku pulak nak mintak tolong kau orang..!

Yaa..kau orang yang ada 2-3 ribu orang ni.

Tunggu situ, tunggu!, jangan lari pergi mana mana..

Hahahaha.

25 Nasihat Ikhlas:

Izyanti said...

tak lari tak lari. jalan je. :P

Latifah said...

aku lari dulu... hahaha...
tolong tengok boleh la
=)

Boneka Tak Sakit said...

nak jual insuran la tu... T_T

g0m0k9enDek said...

bukan x der nuff ke sblom ni?

LS said...

ni pasai apa bang pidomat? register insurans ke? :D

Encik Tikus said...

Zhulian kah ?

mdynani said...

tlg beli insuran ka...? aku bole tlg tgk je... hehehehehe...

.farafatul. said...

x lari..x lari~

cek chun said...

larikkkkkkkkkkkkkkkkk.....

delarocha said...

biasa la tu..sembang kencangggg... huhu

fatt said...

MLM ke? ahaha..larikkk~

zaira fitrah said...

kasi suspen jerk..

zaira fitrah said...

huhu.. kasik suspen jer..

Amiey White said...

mak call td kata ada meeting tata "{

kaki segala kaki

Hazwan Arif said...

ape die

AMMOSHAM said...

kaya kaya kaya

kakngah said...

berat sama dipikul
ringan sama dijinjing

Kap said...

jual buku ke, Abang Seri Budi?
hahaha.

gua bukan CEO said...

gua tunggu ni...

Encik Tikus said...

ape ccite nie ?

Miss eM said...

kena berenti ni follow gayanya.. haha!

rodin said...

anak2 pae kabar? sehat?

rizwan's sweetheart said...

agak2 apa pertolongannya tu?

Sutera_suci said...

Haha..adoii ekau ni..

Ye ye..den tunggu ni haa

lalink7 said...

nak jogging gakk..