Tuesday, February 8, 2011

Kerja Baru Gua


"Bang..saya nak jual insuran je bang, bukannya nak ajak bertumbuk. Tapi kalau abang ajak saya lawan buat matematik tambahan saya memang okay, takde hal. Kalau abang kalah, abang kena beli insuran saya."

"Amacam bang?, amacam?, amacam!!?"


Alhamdulillah. Berkat kesabaran gua mempromosikan insuran dalam 2-3 hari ni, gua dah dapat 20 orang kastemer. Tapi yang gua hairan, pembaca blog gua dan member fesbuk campur 2-2 ada dekat 10,000 orang. 10,000 orang dengan ratio 20 orang adalah perbezaan matematik yang tak patut sangat gua rasa. Tak patut betul!, Paling tak patut 2011!!, super tak patut!!

16 Nasihat Ikhlas:

L.e.y.h.a said...

x berani la mcm ni! hahaha

ishiko said...

add math?? larrriiii...

miera said...

add math?angkat bendera putih!haha

cek chun said...

memang tak patut tu bro. nampaknya kena mantapkan lagi marketing strategy

afrohead said...

bukan calang-calang orang boleh jual insurans ni. stok yang pandai cakap je boleh. hehe

gua bukan CEO said...

lu cuba mestikan diorang beli insuran dengan lu baru bleh baca ini blog. gua yakin, jualan lu pasti naik mencanak canak.amacam, ada bran? (tapi, gua dah ada insuran, nak kena tambah ke?)

harizchacho said...

tak patut, tak patut. . .

kahkahkah

LS said...

lu lambat. gua dah amek prudential pun. kalau tak leh amek dgn lu.

CGG said...

waa..
salute sama kamu:)
teruskan usaha ye

cikpia said...

akupun turut terasa ketidakpatutan itu..... =)

marina anakcikbob said...

ish3..tak patut,,
xpatut jual kat aku sbb aku xkan beli.
hahaha..

Boneka Tak Sakit said...

:P wahhh dah jual insurasn nie rasa takut pulak nak singgah blog nie hahaha

tunggu Admath terer dulu!
sifir 2 pown xhafal

lalink7 said...

hahaha..sabar...sabar..ada hikmah di sebalik tue..tahniahh yee sbb bjaye..

Apit said...

jom war add math dgn ak..lama dh x test power ni..

padil said...

tapi kalau lu lawan add math dgn zan,alamat lu jadi kastemer dia pulak la.

Azwani Shaari said...

zan asri ka?hihihhih