Wednesday, January 5, 2011

Tanjong Malim di Facebook


Gua baru dapat tahu ada page Tanjong Malim Kini di Facebook dengan jumlah penge-like mencecah lebih tiga ribu orang.

Pantang betul gua kalau buat acara Tanjong Malim ni tak reti nak mengajak gua.

Kalau Manov tahu ni macam mana?, hah macam mana woii?,

Siapa nak tolong buat akaun Facebook kat orang tua tu?, siapa??

Mulai saat ini gua juga kena berhati hati sikit sebab bila gua tengok list nama facebook Tanjong Malim Kini,
Ada 6-7 orang budak Kampung Simpang Empat yang gua pernah bergaduh di stesen bas Tanjong Malim lebih kurang 12 tahun lepas muncul balik.

Celaka!, dah pandai main facebook rupanya budak budak punk samseng bas Mogah ni.

22 Nasihat Ikhlas:

cikpia said...

ha ha........... baru la buku bertemu ruas..... eh silap!!! baru la buku bertemu muka = mukabuku.

noorafzan said...

lol!
medium terbaik tuk saling bermaafan tu bro.

ada gunanya juga fb ini.

fatonah said...

ermmm alahai...rindu le plak tg malim...bas mogah pon tak memandang dah...huhu

Sca Ndx said...

budak punk maju jugak. biasa. haha

Rin said...

skitar 2006-2007 lepak kt tjg malim 9 bulan.. dok rumah 3 tingkat sblh karim corner tu..

Alfi said...

huhuhu... ilek2 bro..

p/s : dulu mogah, skrg starcoach.. ^^

LS said...

pe lg, time ni la tunjuk samseng!

Emmet Muhamad said...

Manov sapa? sapa? bagitahu gua!

REPUBLIK N9 said...

Bas mogah... dulu gua penah eksiden naik bas mogah ni dulu... abis pecah tingkap bas gua hantuk... jalan slim river>tanjung malim ha3...

REPUBLIK N9 said...

pau tanjung malim... sampai kuala pilah die punyer cerita ha3

Nik Saiful Anuar said...

haha, gaduh dlm fesbuk plak

neyra shazeyra said...

hahaha

shazlea shayla @ maria said...

hahaha..org Perak mmg pantass..jgn tak taw, bota yg kampong tuh pon ade blog & fan page fb

bukan tony fernandes said...

pergh,tiga ribu penge-like,6-7 kutu tu lu bleh kenalpasti..

♥ p a A n i ♥ said...

bas mogah^^^^ heheeeeeeee

IZZARD said...

perghhh! lps ni bandar tanjung malim dah boleh buat jalan ala2 bintang walk.dipenuhi dengan bistro2 dan kalabul malami nya sekali.

MY HEART said...

Seb baek page Facebook untuk orang Kampung Balun takde.. kalo tak nak gak cari bebudak jantan yang suka cari gaduh tunggu depan simpang balun tu...


salam kenal ^_^

mamakkuat said...

hahaha

Mohd Nor Quiyyum said...

haha
dak2 punk duk atas stesen bas smbil usha palat kt org2 bawah

Aqeel said...

TaNjOnG MaLiM kINi

gila menggaya nama page .ada unsur2 abstrak sikit .

Bijen M. said...

Teacher Shida dari Parit.
Apa ada hal?

mogobja said...

ape lagi bro.. men poke2 la .. keh3