Thursday, December 30, 2010

Twitter


Gua mengambil keputusan untuk perlahankan sedikit Facebook dan Blog demi memberi laluan pada adik Twitter mengambil tempat.

Kita tengok berapa lama adik Twitter boleh bertahan dalam kendalian gua.

Gua harap juga, dalam scene Twitter ni ada ramai makwe.



23 Nasihat Ikhlas:

Najiro said...

keh keh keh
twitter masyuk!

lavender harum wangi said...

haha, ramai makwe hot2~!! :D

I want to lose weight said...

twitter tak best!

REPUBLIK N9 said...

jangan lupe add ferdinand

LS said...

twitter best bro.

Bert said...

pening juga main twitter ni, teorem pitagoras x sepayah mcm ni

wannurfazrini said...

twitter best pe . hehe

Encik Psychopath said...

ramai. diakui.

neyra shazeyra said...

penat aku tanya twitter hang apa

cikpia said...

aku tatau guna tweeter..... =)

fndrocka said...

Suka sangat mengikut orang

fezaL Mohd said...

ahah terbaik la !

Zul UnicBoyz said...

twitter??

Tempayan Pecah said...

Gua tengok lu punya entri pon dah macam apdet twitter!

Positif Healing said...

gw jg baru gabung twitter ni,,, gmn menurut lo, bagus gak twitter? :D

Lady SharpShouter said...

bro nk jd glamer mcm khairul fahmi eh?

.: m!ss-!kan :. said...

@janadeni....tq

oranglidi said...

xyah men twiter la. xbest.

okedkama said...

hai sayalah @okedkama yang kat twitter tu. okbai.

neyra shazeyra said...

follow aku @neyrashazeyra okbai

entityzone said...

twitter ke twisties???x tau....

lalink7 said...

nape makin lama makin sikit je entri..hehehe..

ingat cikgu kuala kubu baru la..HMMMMM...marah niee...

AsYikHiNz said...

apa yg bes sgt kat twitter tuh.. mcm xbes jahh