Friday, November 19, 2010

Alat Kawalan Jauh


Pemegang Mohor Besar alat kawalan jauh ASTRO di rumah gua sedang runsing memilih siaran televisyen kegemaran entah siapa siapa.

Untuk pengetahuan lu orang, esok ada pasar lambak di pekan Tanjong Malim,
Masa yang paling sesuai gua beli alat kawalan jauh ASTRO..

..buat kali yang ke 4!!


19 Nasihat Ikhlas:

apezs shah said...

hehe sampai 4 ke adehs..
kalau mcmtu beli buat stock jugalaa;)

Jarr said...

beli secara pukal terusla bro.haha
mana lokasi santap hari ni ustad?

Sandokhan said...

haha...betul cakap Jarr bro. Beli pukal..jimat masa...

Anonymous said...

budak kecik mmg suka mendalah ni eh.. nenek aku siap simpan spare dalam laci..agak agak dah jahanam, boleh keluarkan yang baru.

Lann Shaukani said...

Anak lu two thumbs up!

cikpia said...

beli borong jer.... he he....

siggplus said...

beli stail timbang kilo aku rasa lagi bagus

Anonymous said...

bhai, beli utk gua satu!

mendalah ni dah jadi feberet toys bebudak di alaf ini nampaknya!

g0m0k9enDek said...

oh! pasar malam tnjong malim! i miss u so bad bebeh!!

Cik Agogo said...

beli je borong banyak2... pastu main teka2 yang mana ada bateri yg mana tidak mcm kat umah aku...

tapi kat umah aku tu skang abang aku cakap budak kecik camtu lebih minat dengan henset.

kos kerosakan akibat dibaling akan lebih tinggi berbanding remote tv. dia support ekonomi jangka panjang.

setakat remote tv apa la sangat.

I want to lose weight said...

Chomel :)

KeyrOL Zaman Razak said...

611..!
oh yeah..
kartun channel~

Latifah said...

hehe... Faseeh sangat cumel...

Bro, beli banyak2 sikit remote control tu... haha

Cik Miza said...

4 je??? tunggu la saat die pandai bayak lagi, mmg kene beli siap2. kalau x nnt, x bertukar lah siaran nk tunggu pasar borong seterusnya.

remote rumah mu pernah lemas dalam bilik air?? jika belum, nnt kan!

Cikgooden said...

ikat dgn tali...gantung di pintu..

Lelaki Ini said...

hahahha
kesian...

Mati Bah!!! said...

tak tahu ke malas??

Anonymous said...

ape.. lu kutip balik ceper astro tu ke ??

iYda Juhar said...

tabik la