Monday, September 27, 2010

Selamat Hari Lahir Fateem



"Ayah nak cakap..selamat hari lahir untuk anak ayah ni..dah 4 tahun ye..sori terlambat, malam ni ayah teman ibu di hospital..mungkin Rabu baru doktor bagi balik..Hadiah buku nabi nabi tu nanti la ayah cari..zaman sekarang ni dah takde orang tulis cerita nabi nabi stail kanak kanak..semua berebut nak tulis novel Di Penghujung Rindu..Fateem rilek je ok?, kek pun nanti kita setel kemudian..kalau takde kek, kuih raya atas meja tu rasanya ada sikit lagi..fateem makan yang itu dulu..beg sekolah ada dekat stor, baju sekolah tempat biasa..kerja sekolah ayah tak sempat buatkan, pandai pandai la esok cerita dengan cikgu macam mana..lepas tadika, suruh orang tadika tu hantar balik rumah maktok..jangan lupa makan nasik, Astro ceria tolak tepi dulu..jangan macam macam hal, jaga adik faseeh elok elok.."

40 Nasihat Ikhlas:

mcjust.lol said...

selamat hari lahir adik fateem ;)

Mimie.Candy Cane said...

semoga cepat sembuh wat kak ila..and happy besday fateem..jadi anak yang baik eh..

ejaa said...

selamat hari lahir fateem...

Lann Shaukani said...

happy besday fateem :)

jangan nakal2 ye

MOFASAD said...

lu ayah n suami yang baik walaupun lu cakap gua gay














haram

citahrudin said...

fateem = anak solehah

^linas^ said...

happy birthday fateem~

melah said...

untuk fateem:selamat ulangtahun sayang~

.s.o.f.i.a. said...

sooooooooooooo sweet!!!!

happy besday fateem!!!!

hadiee said...

Kim salam kt anak bro. Smoga dia jadi budak baik bila besar nanti Amiin.

dayahyusoff said...

selamat hari lahir fateem!! :)

anisizatyA.J said...

happy birthday fateeemmm!

Hanis said...

sanah helwa ya Fateem..
moga cikgu kuala kubu cepat sembuh!

fazleena said...

sweeett. :P

happy besday fateem.

Latifah said...

selamat hari lahir fateem.
semoga selamat segalanya.
(^_^)

semoga cikgu kuala kuba cepat sembuh juga.

Gee Carmen said...

sweetnye ucapan si ayah..
sealmat hari jadi fateem :)

mogobja said...

epy bday si kiut fateem :)

dan abahnye sangat manes ucapan bgtu.

nurulfive said...

emosi : syahdu

happy birthday fateem! be a goodgirl, good daughter, good sister. insyaAllah.

cpt sembuh chekgu ye!

ateeka amer said...

.....kerja sekolah ayah tak sempat buatkan.

cis. zaman aku dulu, harem bapak aku nak buat homework aku. haha.

anyway, happy birthday fateem!

Luca De Ketiak said...

blog anak2 memang tengah naik sekarang ni..

ayobkelubi said...

may the force be with you.

eiffel said...

hahahaha..ciannyer fatem... :P

hepy bufday fatem

hEarTLeSs said...

touching gler pesanan ayah utk anak huhu hepi besday fateem...nakal itu comel bg kanak2 bile dah besau harap2 masih comel

Silverian said...

Selamat hari jadi untuk Fateem....

Semoga Cikgu Kuala Kubu cepat sembuh...

Lu memang seorang suami & ayah mithali brader....Gua salute sama lu...

Pala Maldini said...

Selamat hari jadi Fateem..

sayabahagiahidupsingle (: said...

happy birthday , fateem . (:

CERITA LEBAT said...

lu memang bapak yang penyayang..

I want to lose weight said...

Selamat hari lahir Fateem..

Aku pun sama mangsa buat keje sekolah :(

nizamsani said...

selamat lahir fateem.

xxyy said...

Buku Kisah Nabi Nabi aku ada jumpa kat Johor. Complete kisah 25 Nabi². Or publisher nya Pustaka Azhar, taunya sebab commute tiap² minggu dari Larkin ke KL. Carilah nanti.

Semoga cikgu KKB dan famili sihat senantiasa hendaknya. Amin.

neyra shazeyra said...

na nages boleh???


bajet aku ni fateem pulak

kuehbangkit said...

selamat hari jadi Fateem!

kecik kecik lagi dah pandai jaga adek..memang seorang kakak yang keibuan betul Fateem ni.

CKK sakit ape ye? ingin tahu dr dulu lagi...

Semoga selamat semuanya, Amin.

makcikrehan said...

Ateem, baju kamu mcm baju makcik :-p. sian lak aku nengok budak2 ni survive sendiri.. siap suap adik ha

nur ashikin said...

Happy birthday Fateem.. semoga m'jd anak yg solehah ye.. =)
jangan nakal2 tau, dengar cakap ayah ibu k..

semoga cepat sembuh untuk cikgu kuala kubu.. amin..

مريم أبو أحمد said...

buku cerita nabi untuk kanak-kanak tu ada la, bro... masa pesta buku hari tu saya ada beli. siap berebut dengan adik lagi nak baca. nanti cek balik penerbit dia.

Khalid said...

Selamat Hari Lahir Fateem. Jadi anak yang solehah. Jaga Adik Baik Baik.

amirpo. said...

ape kate lu sendiri yg tulis buku nabi-nabi tuh.

kucai said...

epi besday fateem...da besaq da dia..musti cute pasni kan..hehehe

Kap said...

siapa kata supporter ACDC tak boleh jadi family guy.

Fadzlin said...

alolo tomey nye anak da'e 2org nih...sayg diorg!hee em,happy birthday fateem...Nnt aunty tgk2kn buku kisah2 nabi tu k..kalo ada nnt aunty Pos as ur bday present...Ayah Fateem yg cute,nnt kalo dh ada buku tu sila update yeh!;)