Tuesday, September 28, 2010

Mengharungi Cabaran


Cikgu Kuala Kubu sedang berbaring menikmati tidur yang panjang.

Inilah masa paling sesuai untuk gua berborak dengan nurse nurse di luar. Target dapat add lima enam orang jadi la ye tak?

Ok gua gerak dulu, Hoyyeaahh!!

25 Nasihat Ikhlas:

Gee Carmen said...

heh.. borak je tau. jgn lebih. mintak lerr tips ape yg patut utk org sakit. heheheee

kata kila said...

dah kawen dgn nurse tu jgn lupe bgtahu,haha

Lann Shaukani said...

Memang nak kena pijak.

faz arif said...

jom pakat ramai-ramai pijak dak ni..

.s.o.f.i.a. said...

aku nak join pijak gak!!!!!!!!!!!

ateeka amer said...

bapak aku dulu dah terbaring kat katil spital, sempat lagi usha nurse situ. rasa nak hempuk.

deus X machina said...

gerakan pijak pidomat

eiffel said...

soklan tepek...




laki memang cmni ea?? -.-"

she-G said...

ok lah tu...esok kalo sakit2 mudah...hehehe..

YatieJay said...

Baru jek kena puji 'bapak dan suami yg baik' kat entry bawah tu.....heheee...

Lelaki yg normal - mcm tu lah!

; )

Pala Maldini said...

bro.. "tidur yang panjang" tu lain macam benar bunyi nya..
anyway, selamat berpeleseran.. ingat2 la cikgu kat atas katil tu..

FaHMiRa said...

semua salah tanggapan ni..ntah2 nurse lelaki? nak tambah kenalan. ape2pun cikgu kuala kubu semoga cepat sembuh

Anonymous said...

agent insurance plak ke nak "add" lima enam orang tu

lalink7 said...

cikgu kuala kubu sakit ape? (menyibok)
smoga cepat sembuh..
sian fateem tanpa ibu..

Anonymous said...

bagus..lu bijak..ada strategi

makcikrehan said...

sepital tu nampak best, kompom boleh tido panjang. cepat sembuh cikgu... budak2 nak exam hujung tahun ni...

gimi said...

ckegu kuala kubu...kesianye tgk cayout2...fighting2

Mah@mahu said...

Takziah kepada cikgu moga lebih tabah ok..

MOFASAD said...

sokong deus

Abang Ben said...

moga Allah s.w.t. permudahkan bini lu.

meo sepul said...

Bapak kejam...

oranglidi said...

ksian cikgu.

kuehbangkit said...

please la habaq...what happen to her...

Kap said...

demam raya ke?

Anonymous said...

get well soon~