Wednesday, September 29, 2010

Benda yang patut lu orang bagi perhatian dan bersikap serius!


Ini bukan MLM... Ini Social Entrepreneur atau dalam bahasa melayunya meng-entrepreneur-kan masyarakat.

Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA Distro! UYA

Lepas klik, sila 'like' dan jadi ahli ya!.

Tak puas hati sebab kena paksa?, stress sebab takde entry yang real?, bengang sebab takde duit nak shoping di UYA?, geram sebab UYA best sangat?,

Jangan bimbang...bagi nombor talipon nanti gua kontek semula.

18 Nasihat Ikhlas:

oranglidi said...

ship btul la.. memang entri MLM ni..

rozaimi said...

ermm.. haritu sblm raya ade gak jenguk2 UYA ni kejap (cadang nk ambik t-shirt sokernet, rupenye pipi dh pos)...lbh kurang lps terawih...

tapi,bila gua naik je, sunyi semacam, yg lepak minum kt meja tu sume nmpk mcm geng2 urban yg pndai brgaya, yg meniaga pulak mcm nak xnak je layan customer, gua nk belek baju pon jd segan...
geng2 sokernet sekor pon xde kt situ, x blk terawih lg kot...

ntah... gua jadi x lalu nk lepak lama2...gua beli sembang kencang sebuah yg membe gua kirim... gua blah dgn perasaan kecewa...x tahu sbb ape...

sori...terpanjang plak... hahaha..

FdausAmad said...

Roz,

Paling penting sekarang lu datang pukul berapa?,

geng sokernet penuh dalam pukul 12 malam selama 2 malam semasa Bazaar (sabtu malam ahad, dan ahad malam isnin).

Tarak hal..benda yg lepas jangan dikenang..cuba pergi malam weekend ni, mesti ada orang..pekena lepak terus..tp geng sokernet dah takde la..kadang kadang pipi je dtg jenguk...itu pun pukul 1 pagi..

oranglidi said...

aku macam terkesan pulak baca komen rozmey tu.. set2 korang janganlah urban sangat. campur2 skit dengan org x urban ni. hehehe.

[sbenarnye ak pun rasa cmni time men futsal aritu.]

persoalan sbenar, orang yg x biasa dgn korng ni rasa mcm segan, tapi kalu lama2 nanti ok lah.

FdausAmad said...

Kahkahkah

ini buleh masuk entry ni oranglidi,

Lu datang futsal?,

WTF!!, apehal tak bersembang?

ayobkelubi said...

gila babi punya promosi.

tauke kedai keranda pun takut nak wat poster macam ni!.


keh keh keh.

Luca De Ketiak said...

orang lidi..orang lidi..

hati kau keras..

Luca De Ketiak said...

rozaimi,

sila bagi detail mengenai permasalahan lu ke bahagian customer services kami di:

weareuya@gmail.com

kalau ada report, sedap sket gua nak marah. o.k?

uya!

oranglidi said...

cer ingat btul2.

ak yg salam pastu tanye
'anak sehat??' hehehe..

kat gambo sokenet tu ak ade dkat kau je. he he he.

Luca De Ketiak said...

ini kira pidomat la yang sombong..

FdausAmad said...

Tanya 'anak sihat?' deep gila gua nak boleh kesan nama penyanya siapa?,

pehh..susah juga gua nak hendel situasi soalan hint gini...

deus X machina said...

keh keh keh

My TeRrIToRy... said...

salam bro..mcm mana nak follow blog ni..tak jumpa tempat nak follow..or pc aku yg lambat loading...hehehe

rozaimi said...
This comment has been removed by the author.
rozaimi said...

haha... gua x la kesah sgt... mcm kata org lidi, gua tersegan sket kot time tuh... sementara nk biasa...

insyallah utk event2 yg akan dtg gua cube attend & try bersembang... keh keh...

@luca,

thanks bro, tp gua rase x perlu kot nk kompelin2... salah gua gak sape suruh segan... keh keh.. btw, nnt gua nk turun lagi, kali ni bwk duit lebih skit... baju2 kt situ design mmg rare & lawo2... x tipu bai... keh keh...

rozaimi said...

@org lidi

cilakak... gua baru perasan.. bkn 'rozmey'la woi...!!!
rozaimi.... haha... siol....

Apit said...

rozaimi dgn rozmey tu 2benda berbeza tu..bleh bertumbuk klaw salah panggil rozaimi dgn nama rozmey...haha

oranglidi said...

eh, sori rozaimi

aku bukan apa.. aku still x puas hati terhadap perutusan filem 2alam drrozmey. dah macam perutusan ari raya.. tu yang terlepas kat sini tu..