Thursday, October 7, 2010

Mintak benda susah susah..


3 minggu lepas cikgu kuala kubu mintak gua ajar dia buat Blog.

Sampai sekarang gua tak bagi jawapan lagi.

Benda benda macam ni kita kena kawal...

21 Nasihat Ikhlas:

tatap mata aku said...

kena kawal...kang terus tinggal semua kerja perguruan tuh..hehehe

eiffel said...

hakhak...apakah????

Khairi said...

gua boleh bantu kalau mau. hehe.

noor afzan said...

ops, bahaya nih!
kang berebut PC lak malam2

neyra shazeyra said...

HA HA HA ---> tajuk blog baru dia: SEMBANG LEBAT

ishiko said...

aja jepp dye buat belog pastu yg lain sdn bhd le...

Rodinn said...

haha..esok2 dia mintak ajar camne nk publish buku "sembang lebat" pulak

I want to lose weight said...

Suh dia datang Pusat Internet Desa Tg Malim sebelah pej.pos..

Dia tau je kat mana sbb pernah mai sini anta buku..

Sini belajar sumer FOC je :)

.s.o.f.i.a. said...

takut pengunjung blog ko beralih arah ke bro??? =)

fndrocka said...

Takut kena bidas kat blog lah tu..

khairul musa hakimi said...

dah kate cikgu, blog mesti stail cikgu2.. Hahaha..

citahrudin said...

kira lu rasa terancam ke hape ni?

terbangz said...

kawalan itu baik.

Hidemichi said...

beliau nak share resepi tu...

lalink7 said...

tkut kantoi kah? hihihihi

Helmi said...

Abis la cerita kekasih gelap lu lps ni.kahkahkah!

hyer greveieor said...

kawal kalau perlu.. tapi dari segi teori kawalan perlu mengereng ke kiri badan..

kakiberita said...

ade la projek cikgu tu..
kalo tak buat tuisyen online..
die nk ajak orang kampung ternak keli..

mimizuzuhaha said...

hahaha

Qmal said...

senang nk niaga online..kaya la nnti :D

cek chun said...

hahaha hampeh tau