Wednesday, September 8, 2010

Esok Raya?


Gua nak tanya, esok jadi raya ke tidak ni?,

Bladi hell!! Jangan main main,
Kalau esok raya bila masa gua nak beli ayam, rempah kari, daging, nasi himpit express yang tak true, santan, cari buluh lemang dalam hutan, cari daun pisang, set up kayu api dan bancuh resipi dodol?,

Lu orang tahu ke gua di mana sekarang ni?,

Tahu ke tak?

Gua di pejabat! Pejabat! tahu tak?,
Pejabat!!!.

Pejabat ni bukannya ada alatan alatan raya. Printer dengan mesin potostet ada la.

18 Nasihat Ikhlas:

Lann Shaukani said...

Mana ada raya esok bro.


Raya esok hanya belah arab sana. Kita raya jumaat.

Jangan main gila esok tiba2 raya

copypaste said...

raya jumaat... huish.. kalau esok nahaih... apa2 pun belum siap

lyadyana said...

raya jumaat..

MOFASAD said...

tunggu pak ngah umumkan

hahaha

jijie said...

ada orang kata esok raya...

bofoyengfeng said...

semalam dah kecoh esok raye. gua gelabah jugak ni. gua pun kat pejabat...kerja..kerja main-main.

Pala Maldini said...

Relax bro.. kita tunggu Engku Ibrahim Engku Ngah malam ni...

kucai said...

yeye esok raye..yeye esok raye..kalu esok raya hang buat rendang potostat cicah ngan ketupat kertas a4 la jwab dia..hahahaha

Anonymous said...

esok raye..kot..

~cik manis~ said...

bagi yg dh cuti cam aku ni sure2 la nak raye esok. ;D

ptos said...

main masak2 kt ofis la jwbnyer..

mimizuzuhaha said...

print je ns impit, rendang, kueh mueh..balek tampal kat dinding. kan pantas dan bergaya

macha_sezs said...

benda2 macam ni kerajaan perlu ambik berat.boleh membawa ke merusuh!

hahaha

Ivy Metaga said...

selamat hari raya!!..

ateeka amer said...

jangan percaya sangat dakyah fesbuk.

talkIZcheap! said...

main farmville je la jawabnya...

Latifah said...

Aku dah siap2kan barang nak masak untuk raya awal2 kali ni.
Risau juga kalau2 esok raya kan.
Ahhhh nak pergi dapur tengok nak masak apa buka karang.

Kap said...

pressure tak ingat.