Friday, August 13, 2010

Sambutan Ramadhan


Apa cerita woii?

Baru 3 Ramadhan,


Kalau sampai 30 Ramadhan?


Cilake,
Terus hilang mood gua nak pergi terawikh.

p/s: Review SK dari Sarina di sini

17 Nasihat Ikhlas:

Miss Izah Mohamed said...

speechless..

mcjust.lol said...

dunia akhir zaman.. ishh

ddyana said...

ni anak-anak krismas n new year aritu lah

neyra shazeyra said...

aah anak2 krismas + tau baru. hang tnggu la lg 9 bulan. mungkin ada lg bnyak? anak merdeka

I am Nortrom said...

Depa la syaitan terlepas daripada dirantai malaikat! Depa memang setan.

janggout said...

aku baca je entri ko terus aku takde selera nak sahur pagi nanti

.s.o.f.i.a. said...

naseb bek aku baca entri nie pas tarawikh, kalao tak mesti tadak mood cam hang gak.....

deus X machina said...

gua syak ni anak-anak masa earth hour aritu

nur_nj said...

Astagfirullah...
dunia akhir zaman.
apa nak jadi ni...
=(

LiFe KaMi said...

da grenti yg buang bayi tu tak pose.. setan sungguh..

Fa-T said...

gua dah menggigil nak baca buku lu.. tak sampai2.....ahaha

Anonymous said...

dunia dh akhir zaman bro..tp 2 mcm alasan x g terawih je he he

Si Hafiz said...

tang hukuman gantung tu terbaik kot..

Firol said...

apa bleh buat..tolak hukum Allah, bencana lah...

hdyh said...

ape kaitan ngan x g terawih?kalo g terawih bole doa bg kes buang budak ni kurang..
haha..
gaya mcm ustazah pulak.

lalink7 said...

ape kaitan dengan nak p tarawikh..? hahahaha

yushida03 said...

ntah. apa kaitan dgn mood nak tarawih.. patut lagi semangat la dowh.. haha.

// ambo pun baru 1 malam tarawih..