Monday, August 2, 2010

Jangan buat hal.


UPDATE:

1. Review oleh Pipiyapong

2. Review oleh nur_nj

Terima Kasih.
*****

Kalau lu orang jadi gua,
roti gardenia dengan roti kismis yang solid tak bukak lagi tu kita nak kira macam mana?
Kenapa boleh masuk dalam scene?
Siapa nak kemas balik?

Selalunya bila situasi macam ni Fateem akan pura pura sibuk buat kerja sekolah. Hampeh!


*Buat masa sekarang, kita panggil dulu anak kecil di atas dengan nama 'Adik'...

27 Nasihat Ikhlas:

otak ketat said...

tu nutella ke apa tuh? betul-betul praktikal habes mainan dia. haha.

a8jnme said...

dia stenbai kalu2 lapar kot tgh perang besor tu..trade in dgn nini celup la kalu dia x nak handover bekalan2 tu..

Anonymous said...

bro, gua nak panggil budak ni Firdaus Jr.

Fotostat muka lu la bro! :)
mesti perangai pun dekat2 sama.
koma la lu bro, tiga-pat taun lagi,
masak lu kena auta dengan dia!
ready2 la.. :D

senandung semalam said...

budak2..
biase la tue...
hehehe

JePh said...

stended la bro, lu tak nampak dia punya mata pandang tepat dkt lu. mmg lu la kena duduk kemas. ketua keluarga memang selalu di perkotak-katikkan. heh!

adik fateem pipi mcm lu. cool!

ptos said...

gua ingat die nk dpt adik baru..kah3

Farid MOFASAD said...

heroin abdul sokernet

oranglidi said...

muka ikut mak dia.

kudabesi said...

ni boleh kira bayi glamer malaysia

jo said...

kuat mengamuk ni.. ada la tu yang dia tak dapat....

selat_tebrau said...

heh,
sekilas tengok, dia punya tenung ada iras-iras brader ulu tiram straight edge...

frwls said...

hahahhaa. jimbo kena serapkan elemen hardcore kat dia ni

Hidemichi said...

takkan lu nak marah, tgk muka dia dah inesen habis!

siggplus said...

gua syak dia guna winnie the pooh nak kaut nutella bubuh atas roti

Cik Agogo said...

dari sinar mata gua nampak dia ni bakal menggugat popularity si fateem...

tapi betul la tu... roti ngan nutella tu wat bekalan masa depan... berdikari jugak anak lu ni ye...

I am Nortrom said...

Comel anak lu bang!

she-G said...

daa besar dah faseeh eh???dari gawa amik gambar mmg cam bapak die la(dari gambar gak ler ku kenal) cume versi kureng kaler je kot..hahaha

she-G said...

daa besar dah faseeh eh???dari gawa amik gambar mmg cam bapak die la(dari gambar gak ler ku kenal) cume versi kureng kaler je kot..hahaha

Fadzlin said...

fateem again^_^ haha,cutenye fateem&adik ni!xpe adik,just make sepah while u can.kang dh ada baby baru xleh sepah2 dh,kne sopan2 cm k.fateem.keh2

-aPi- said...

abeh bersepah...

huhuhu...

I want to lose weight said...

Fateem selalu jumpa kat pekan..
Faseeh belum lagi :)

Kalau aku kat rumah..
Bila dah jadi camni terus masuk bilik cari hanger

Angkat tinggi2 sket cam nak melibas..
Cepat ler anak aku kemas balik sumer yg dia sepah2kan..

Tapi Faseeh ni tak faham lagi kot hanger tu mende apa ;)

.s.o.f.i.a. said...

bapak otak bersepah, mesti anak nya pun sepah2... apa nak heran....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ganas juga

sD..(; said...

alahai budak kecik comel.. :) suke2~~ :D

nur_nj said...

ooo mak aiii... ganaz nye si faseeh ni nyepahkan mainan...

heheh.. tapi tetap cumel.
sayang faseeh.. muahhhh.

http://sepanjang-kehidupan.blogspot.com/2010/07/seperti-yang-dijanjikan-review-sembang.html

lalink7 said...

anak ropenyee..hehe...cute2

neyra shazeyra said...

faseeh niat hati nak bedal nutella letak kat pinggan mangkuk