Thursday, July 1, 2010

Pengasas Bolasepak Jalan Raya



Siapa punya kerja ni?,

Cilake sungguh la, barai selera gua nak sokong Brasil.

++++++++++++++++

*Lagi review SEMBANG KENCANG oleh fndrocka DI SINI
dan lagi review DI SINI oleh Iera. Terima kasih!

17 Nasihat Ikhlas:

Boneka Tak Sakit said...

hahahha barai je gol!! sebab semua leh lobos dgn touch and GoL..!!

SyuQ said...

hua ha ha ha

sungguh klaka...

Tempat Sembunyi Lipas Kering said...

keluar balik nasik yg wa makan tadi..gampang!!

Tempat Sembunyi Lipas Kering said...

keluar balik nasik yg wa makan tadi..gampang!!

Tempat Sembunyi Lipas Kering said...

keluar balik nasik yg wa makan tadi..gampang!!

ptos said...

ade masa nk tukar team..

Sang Harima said...

gua dah kata dah lu ni Abdul Sokernet

Days said...

muke die nih.buat hilang napsu makan je la hishhh

cik gObu said...

hahaha

giler arrr

Ries Lee said...

sejak bila sammmy vellu men utk brazil ni...

noor afzan said...

ahaha..
selekeh je..

ceritalebat said...

hahahahah..macam celaka gua punya gelak kali ni.

Anonymous said...

bra seal kene taji ayam belanda kekekekeke

White Bird said...

sesuai.. kahkahkah.. geram jer tgk

Khairi said...

brasil out. spain ada lg. amacam bro? hehe

Fiq said...

homaigoodd..terkezut aku..hahahahhahaha

neyra shazeyra said...

hahahhaha pelik tgk stats, ada 139 dtg, source nya dr blog ni. rupanya ade kamu ltk link saya dlm ni :P