Thursday, July 22, 2010

Hotel Mania


Suatu malam Fateem tanya gua:

"kenapa kita jadi orang Melayu ayah?"

Gua jawab tenang:

"Sebab kita selalu mengarut, buang masa dan suka buat benda merepek".

***

Kami sambung balik tengok tivi cerita Hotel Mania.

23 Nasihat Ikhlas:

JHaZKiTaRo said...

salam ukhwah.. blog hopping.. lompat2 laa ke my blog kalau berminat nak baca my TRAVELOGUES in 45 COUNTRIES.. :)

Berd said...

betol. kalau bukan melayu sah-sah sambung tengok discovery channel.

ZaCk AzRiN said...

ahhaha....sempi pnyer jwpan.....

Hidemichi said...

hah, cerita merepek.

asrawahida said...

ish3... kalu semua hotel kat msia mcm hotel mania... nyanyi je... bila nak keja???

x minat langsung hotel mania... thumbs down

jo said...

pandai sungguh budak kecik itu..

hdyh said...

cter hotel mania pun mengarut -_-

she-G said...

owh...errr...jawapan tu betol..cuma tak tgk bnda alah mania2 mania tu..tah hape2

iYda Juhar said...

kejap kejap nyanyi kejap kejap nyanyi.. pastu nyanyi dan nyanyi lagik..

makdara TERDIVA said...

huwaaa! sume org giler tgk hotel mania.. =P

Fadzlin said...

admire Fateem!mwacx!

crazy_labelle said...

wa lg rela kene sebat drp kne tgk citer hotel mania...

ceritalebat said...

hotel mania tu satu malaysia tau,jangan nak buat main..haha

fndrocka said...

tinggi juga tahap soalan fateem..jawapan bapak pun mengagumkan

redballerina said...

arghh. asal aku suka tengok cerita ni ha

~najwa~ said...

daripada layan hotel mania , rasanya lagi best bila aku ngan anak tengok upin-ipin...heheheh...

JAY said...

ahahahaha! melayu memang macam tu.. aku pun tak terkecuali..:)

Anonymous said...

hotel maniam kan musikal drama..
mmg la ada nyanyi2..
Melayuuu betul laaa..
heheheh....

daLyaanoon said...

plis jgn kutuk cite faveret gua!

White Bird said...

fateem hebat bertanya,ayah bergaya mjawab soalan. =)

Anonymous said...

ntah ape2. tak semua orang melayu macam tu

Anonymous said...

SKANG SUME POST KT SEMBANG KENCANG NI DAH TAK BEST MACAM DULU ...KENAPA???

Apit said...

hotel mania pun ada org tgk ka?tgk iklan lg best!