Wednesday, June 16, 2010

SK II


Walaupun sibuk dengan hapalan alif ba ta, menyokong Brasil dan menyelesaikan kerja kerja mewarna masa cuti sekolah, Fateem masih tak lupa tunaikan tanggungjawab beliau kepada para pemilik SK.


*Buku ada sikit lagi ni, lu orang cepat sikit..

15 Nasihat Ikhlas:

Days said...

ade autograph fateem ke..caya lahh

Mimie.Candy Cane said...

waahhh...best2..caya la fateem

zack zukhairi said...

guwa da hantar wakil tolong belikan buku lu. keh keh keh. benda rare macam ni memang guwa tak suka dapat free.

.::WaNiE::. said...

weeewiiit


ada otograp fateem

wooo weee

ptos said...

kah3..salah guna kuasa punye bapak!

nizamsani said...

rajin.

firol said...

Gua tunggu penuh kesabaran

nur_nj said...

wahhhh... best2... =)

jo said...

cepat la weiii...

noor afzan said...

bro, buku saya bila nak post..?
x sampai gi pun.

Pidomat said...

Sabar ye kawan kawan..

semua dalam perjalanan.

kehkehkeh.

I want to lose weight said...

Sudah dapat..

cikgu kuala kubu anto kat pejabat tadi :)

betui laa ada cop mohor fateem :)

Boneka Tak Sakit said...

expoltasi hahah :P cute je fateem mcm artis la pulak gagagaga

myatiqah said...

perghh..fatem nga sign otograph..femes ah.

neyra shazeyra said...

gila stylo tulisan dia wakaka