Tuesday, June 15, 2010

SK - The Launching


Sekali sekala bagi tutorial.

Ultraman. Ini superhero paling true.

Gambar nombor 2 ni gua cilok dari Rizal Gunx.


Biji mata jadi keras bila teliti emel ke atas ke bawah ke atas ke bawah salin alamat rumah orang. Panas juga la bila cari nombor talipon tak ada. Nama atas resit tulis Siti Muslimah, bila bagi alamat dalam emel tulis nama Marion Caunter. Menulis nama pun tak ada disiplin. Kalau seorang tak apa, ini sampai dua puluh lapan orang berpakat, koyak la gua.

Gua ada buat analisa, baru 6 persen yang hantar emel. Lagi 94 persen pergi mana?, nak lari pergi Hong Kong la tu kan, gua tahu dah.
Mujur takde sain kontrak jual beli ye tak?. Kehkehkeh.

Lepas jadi penulis terkenal ni gua bercadang nak cuba buat MLM pulak, atau paling koman pun gua nak masuk skim Setiap Kali Log In Facebook Dapat RM100.

Dua ratus kali Log In gua dah buleh beli kereta Mazda 6 kaler hitam metallik bayar tunai.
Itu kalau dua ratus kali Log In,

Kalau dua puluh ribu kali Log In?

Perghh!!

22 Nasihat Ikhlas:

orglidi said...

claka...

rugi x g

Khairi said...

tahniah yop!!

selamat jadi penulis novel. eh buku motivasi paling indie hehe.

HM Tuah gulung tikar la pasni.

مريم أبو أحمد said...

ada lagi dop?

مريم أبو أحمد said...

erk.. ayat tak abes. kalau ada, saya mahu satu. kalau confirm dapat, jumaat ni saya setelkan urusan. amacam?

Days said...

yea..yea..aku dh terase dh nih.
minggu nih paling lmbat aku bank in hehehe

nur_nj said...

tahniah bro! hahah... baru perasan hari tu hantar email x letak no phone... sorry ar... tapi nama penuh ada kan... =)

noor afzan said...

bro, rasa cam terkilan tak pat gi perasmian.
kalau tak leh jumpa live kan.

jo said...

ok. aku pesan dah.

ayobkelubi said...

aku terbaca dalam ruangan pojok surat khabar hari minggu.

katanya othman hafsham mau bikin KKC jadi filem!.

bagusnya!!

.::WaNiE::. said...

hi ultraman

Luca De Ketiak said...

gua bagi buku ni FREE!

http://lucadeketiak.blogspot.com/2010/06/peraduan-siapa-jejaka-misteri-ni.html

FdausAmad said...

Free di blog luca - 1 buah saja.

Yang tak berapa konfiden nak bertanding, gua nasihatkan beli terus je senang.

kehkehkeh.

Khairi said...

Bro,

gua nak beli tapi gua sesat nih. dah la blog lu gelap. lu taip pakai dakwat itam kat tepi bawah belah kanan tu ka lu nye kontek haha.

camne ni

Khairi said...

eh dah nampak dah nampak wakakaka. ok tggu emel gua.

Luca De Ketiak said...

pidomat, lu tolong siasat minah mana yang wat onar kat blog gua ni?

siap bagi link tu.. ini anon paling prihatin gua jumpe..

suh dia beli buku lu tengok kulit belakang. kalo lu tau sape anon ni, bagitau gua. gua bagi free je buku lu kat dia. sian beno gua tengok.

"
ah...pidoh sendiri yang cakap ko yang design.Ni statement dia.

" Sapa buat design tu pidoh?

Sedih betul aku tgk.Takpa lah..harap isi dia bagus.

June 13, 2010 1:51 AM
Blogger FdausAmad said...

kahkahkah..

Ini design luca yang buat.

Konsep buku motivasi minda..gambar pun kena stail buku motivasi."


ha...tak ngaku lagi? keh keh keh..


ni ha..sekali dengan link aku bagi:

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=4866826589188550025&postID=3675656639174802555&isPopup=true"

FdausAmad said...

Nih masalah anon mana pulak ni?,

adoyaii!

cuba la bawak berharmoni anon anon sekalian.

Ada dendam dengan Luca ke?

Cuba terus terang dengan gua.

fndrocka said...

nanti gua dah bayar.. gua hntar emel satu untuk lu...tak lama mana pun..sebelum england menang world cup gua beli.tapi klo englnd x meng...lu bagi percuma kat gua..deal?

Sang Harima said...

Gua nak beli yang paling last. Agak-agak last, lu emel gua!

-aPi- said...

suda femes,
kalah la pipiyapong lpas ni....

mmg tu niat lu kn????
hahahaha...

anyway congrats....

FdausAmad said...

Jo
OrgLidi
sang Harima
fndrocka
Khairi
Maryam
Days

Buku ada lagi 7 keping woii, ngam ngam untuk lu orang..
kehkeh

Lekas emel gua..

gunx said...

peh...sebak ni snap gua masuk blog lu....

Anonymous said...

I have gotten a virus on my computer.. It's a rogue anti-virus program that says I have a whole lot of viruses and have to buy their program. I know not to click it or anything.. but after I try to run some antivirus and malware programs, it just freezes. I've tried running it in safe mode but I can't find a program that will work in safe mode.. Can anyone help me somehow? :( Thanks..
[url=http://e-unlockiphone.com/iphone-unlock]iPhone Unlock[/url]
[url=http://e-unlockiphone.com/unlock-iphone-3g]Unlock iPhone 3G[/url]
[url=http://e-unlockiphone.com/can-you-unlock-iphone]Can You Unlock iPhone[/url]
[url=http://e-unlockiphone.com/unlock-iphone-3gs]Unlock iPhone 3GS[/url]
[url=http://e-unlockiphone.com/how-to-unlock-iphone]How To Unlock iPhone[/url]
[url=http://e-unlockiphone.com/unlock-iphone]Unlock iphone[/url]