Friday, June 18, 2010

Hilang alamat makwe


Kepada lu orang yang dah beli buku, gua ucapkan terima kasih. Tulisan buruk di muka surat depan tu jangan simpan di dalam hati. Pembeli melalui email pula, tadi cikgu dah poskan 3/4.

Sampul surat dengan setem kelmarin tak cukup beli rupanya. Jadi yang belum pos ada lagi lebih kurang 20 ribu keping buku. Semua ni dah bayar. Gua pos Isnin depan.

Esok pulak hari Sabtu, hari yang molek untuk gua pegi tempah kereta Mazda 6 kaler hitam yang serba baru. Gua ingat lebih afdhol gua beli tunai. Dalam keadaan duit banyak macam ni, apa hal gua nak berhutang ye tak?

Duit balance yang ada gua bagi pada cikgu buat belanja beli handbag Louis Vuitton harga lapan ribu barang 10 bijik. Sekali sekala membeli, tarak hal punya.

Tulis blog ni pulak gua nak perlahankan sikit.

Mana ada orang kaya tulis blog bai...


*KHTIJAH BT AWAS sila kontek gua balik..alamat lu gua tak dapat jumpa, 20 ribu punya email nak kena tengok lu tahu la.

12 Nasihat Ikhlas:

Anonymous said...

tarik sket untung tu buat byr roadtax bro. kalau bole byr roadtax utk 5 tahun terus.kehkekhekke kalau boleh laaa... -mizazulkifli-

Anonymous said...

cetak 300 naskhah, sale sampai 20000 naskhah.
gila ke apa


-ikhqoi-

FdausAmad said...

Ahh tak buleh bergurau sikit...

K.O.A.L.A said...

kasi setel dulu la bro saman yg tertunggak smpai 6k tu. hahaha

Anonymous said...

bro,cmne nk beli buku lu,.?
bgtau skit kt emel gua,
keli_keliwon@yahoo.com.my

Anonymous said...

bro,cmne nk beli buku lu,.?
bgtau skit kt emel gua,
keli_keliwon@yahoo.com.my

Boneka Tak Sakit said...

kurang asam..
mana ada org kaya tulis blog bai!
belagak gilaaaa sold out lah tu!!

dah agak pown tahniah la.

AMMOSHAM said...

kasi free lah kat gua satu...itu pun nak berkira...

sepet said...

bro..gua nk angkat satu! mana mau bayar??

soffya cik bulan said...

gua pun nak?teringin juga jadi orang yg berilmu...

noor afzan said...

pidomat..
saya risau la..
buku dah post ke belum?
kalau belum takpe la.
kalau dah, memang problem la sebab sampai skang bayang bukupun tak nampak lagi.

ke posmen sabotaj curi buku saya.
ooohh..tidak!!

noor afzan said...

pidomat..
dukacita dimaklumkan sehingga tarikh hari ni.
jumaat yang mulia ni buku tak sampai.
kesian saya.
huhu~