Saturday, March 27, 2010

Pesan


Lu orang ni besar nanti, lepas sembahyang doa untuk gua dengan cikgu kuala kubu banyak banyak..

Ingat pesan gua, jadi orang baik baik...

22 Nasihat Ikhlas:

-aPi- said...

bgos pesanan lu ni....
:)

.o r k e d. said...

bgus2. nti da bsar pown pesan lg. kcik2 mmg igt. da bsar t tkut da lupe plak

YatieJay said...

So cute!!! Rasanya ni kali pertama dua beradik ni interframe kat sembang kencang (kalau ada sblm ni, aku mungkin terlepas pandang)

redplasticbag said...

sangat mesra ini dua orang budak :D

nawal said...

yg kecik laki ke pompuan?

.::fuschiafasha::. said...

mulot yg kecik tu mcm mulot anda..

hehehe..

a kl citizen said...

faham nampaknya tu..
saya doakan juga

LANN said...

Comel anak2 lu.

Fa-T said...

peace....

Ika Razak said...

cute!!!

aNieCe said...

comel!

Pemerhati bebas said...

Father of 2

Husband of 1 - (very pretty though!)

Daily traveler

And you still got time to Blog almost everyday!

Hey dude, why dont you blog in English?, like last time you did some beautiful thoughts in you Facebook note?

Not to say, your English marvelous!

Apek_JADIANjr said...

beh blog ko bro... bebas... hahaha..

MiSs TOrA said...

chumey2 :-)

I want to lose weight said...

Yg bongsu tu iras tu ngn ayah dia..

NenekPenne said...

baiklah.... :P

pastu jadi anak yang berguna... kan kan kan...

Dany Quecera said...

wajib x klu ank lu tnya blk..
lu ad bt bnda yg sma kt dorng mcm lu sruh ka?

::cdot the dot:: said...

amin....

earl said...

gua sikit frust pagi tadi pasal lu tak bawak Fateem datang skali kat Sports Planet. Gua baru ingat nak ayat cinta ngan dia. Lu kim salam aje la ngan dia.

Notakaki: Lu tau kan gua sape?!

FdausAmad said...

Woii earl!

tau tau..main bola mana boleh bawak budak pompaun, tak appreciate..

kehkehkeh...

laila said...

muka faseeh mmg anak ayah la!

Kathy Mahfar said...

they are so cute ;) like lu & cikgu kuala kubu ;)