Monday, March 22, 2010

Park A Ji


Gua berharap,

Satu hari di masa hadapan, ada rakyat Malaysia yang main dengan pasukan paling terkuat dan terstailo di dunia, iaitu pasukan Manchester United.

Gua juga berharap,

Brader berkenaan akan score goal bila lawan pasukan lemah macam Liverpool. (contoh je ni..banyak lagi pasukan lemah yang lain).

Amacam?, realistik tak harapan gua?,

Ehh..team Malaysia nombor berapa ranking FIFA sekarang?

19 Nasihat Ikhlas:

Rie said...

Malaysia boleh... xboleh pun boleh2kn jer...

yushida03 said...

ambo sokong bayern munchen.

so takleh sokong lu la buat masa ni.

// tapi kalu lawan liverpool, ambo sokong man u!

azmy shafiq said...

boleh jaa dgan wjudnya prgram2 sprti soccer kids..hahaha

putera aftus said...

pedih..

mira ellyna said...

wah semangat!!

Dany Quecera said...

malaysia asalkan boleh! yale3..!

✖sLap mE pLz!™✖ said...

tao la MU mng smlm,,
nway LOV BLUE THE MOST hahahak,,

paiseh said...

gua harap.. umur lu cukup panjang~

xerexz™ said...

tlong cari bdak nih..sian die.

http://malaysia.youthsays.com/clickers/sitimissing

deus X machina said...

tak silap gua no 146

mungkin amri yahyah leh main untuk m.u....erk888

xerexz™ said...

preent cancer

http://malaysia.youthsays.com/clickers/cancerprevention

Anonymous said...

Amri Yahyah?
Player macam tu nak main kat luar negara?

Aku rasa Titus James Palani lagi bagus.
Amri khas untuk bolasepak ala Malaysia je!

noor afzan said...

sib baik tak kutuk pasukan kegemaran saya..fuuhhh~

Anonymous said...

tggu gua jd org yg fisrt thn dpn

haha

b a r | n e said...

Glory glory MU!

sila ambik award di blog saya okeh :)

sebelas said...

malaysia boleh bro..bilernya boleh tu gua tak tahu ler..boleh ke arah lain dh banyak jugak..

10tonmind said...

malaysia boleh...tapi bile yg bolehnye...

Sarabat said...

bro.. gua nie baru nak menyertai ahli jemaah blogger sila beri tunjuk ajar... http://crownigua.blogspot.com/ mengharapkan pandangan ye? mekasih..

talkIZcheap! said...

boleh punya, huhu