Tuesday, March 2, 2010

Lapuran Khas


"Ada lapuran?"

"Ada....sikit"

"Masuk akhbar?"

"Konfem tak masuk..."

"Hah cerita cepat!"

"Cikgu Nab kata rumah mak mertua dia satu baris dengan rumah yang jadi kes tu"

".................................................................."

"Lepas tu?"

"Apa yang lepas tu?, itu je la.."

"Mak aii...cenggitu je dia punya lapuran?"

Cikgu Kuala Kubu sambung lipat kain buat tak peduli.
Gua beristighfar panjang...

****
Kalau gua marah selalu sangat pun tak baik untuk kesihatan. Jantung nak pakai lama lagi ni.

27 Nasihat Ikhlas:

NenekPenne said...

laaa tak kan tu jer?

oranglidi said...

baik lu cerita.

shakinah said...

gua punya eksaited! cisss!!

TerraKota said...

Patut tak masuk akhbar...

Adila Ady said...

haha...bertuah betuah betul.aku eksaited gile nak tahu.kuciwa betul.

pu3iman said...

keinginan yg tadinya membuak2 hancur mcm tu je :(

lapuran x lengkap! cisss!

crazy_labelle said...

haha... arini isnin... cikgu2 bz skit nak gosip2...

-aPi- said...

alaaa,aku ingt lapuran penuh,
2 je lu bg???
huhu...

epinmiera said...

hahaha,takpe,sayang air liur sikit, marah dalam hati takde efect sgt~

eDdY said...

haha...
stakat mak mertua duk sebaris ngan umah tu jer wat per...
gua leh ckp gua duk satu negara ngan binatang tu...haha
aper2 pon gua tunggu next update dari cikgu kuala kubu...
lu kena makesure arini nyer updated yg terbaek..haha

AWOLscholar said...

mana lu tau jantung tu nk pakai lama?ntah2..ha.. baik lu beristighfar panjang..

Mista Blogga said...

haha..
korang gigit jari ler!
termasuk aku!

she-G said...

pembuka kata jer tu...

aien said...

mmg x masok paper lapuran gini hahahah

Farazila said...

hahhaa..itu je....
pemes gak kak nab tu yeaa..

.::WaNiE::. said...

alahaiii...tu jek??

kekkekekke

adanz said...

tak masuk paper and tak masuk blog!!!

jo said...

kecik hati gua brader...

si buta warna said...

terbaek!

Anonymous said...

lu kena lebih berwibawa dalam lapuran serius lepas ni

pari dalam tin said...

brader,
gua simpati kat lu..
:D

starsyeea said...

hahaha :)

betol2 sikit lapuran CKK

gua salute!!

Muhamad Nazhif said...

awat panjang sgt lapuran?sampai berpinau mata gua nak baca lapuran lu?


kacau stim btol..

RoSe_ViOleTE said...

hadoooiii...
penat tunggu niiieeee

Cikgu KKB...
ceritelaaaaaa...

=)

noor afzan said...

ceh..itu aje ke..?

zack zukhairi said...

bile tiap kali baca cerita lu, guwa mesti rasa eksaited macam nak nikah esok. tak sabar nak ada bini jugak.

dinsman said...

aku baca entry ko secara mengundur dari nov2010 ke mac2010, baca kedepan dari may2009 ke mac2010. bertembung kat sini. soklan, apsal ko tak tulis sehari 4 entry? tak puas lagi aku khatam semua.