Tuesday, February 9, 2010

Mensolehkan Masyarakat Melalui Facebook


Macam mana?, boleh bagi sikit buah pikiran?

Gua tengah demam, jangan buat hal.

21 Nasihat Ikhlas:

TerraKota said...

cilake tajuk persoalan punyala hype!

oranglidi said...

macam gampang tajuk.. macam gampang.

MiSyA GaDiS TeRbiLanG said...

bhahahaha... mmg barua! bru smngat nk bace

asek dmm je nape bai? sembang terlmpau kencang ke?

aBoi said...

bagi la nasihat2 or peringatan yang islamic cket..
macam korang dah sembahyang belum? hehe

tunjuk video ke..
ajar cara sembahyang ke..
ajar doa2 harian ke..
ape aje lah..

yang simple-simple..
jangan yang komplikated sangat..
nanti orang tak nak ikut..
silap2 jeling pun tak nak..

slow2 kayuh bro..

dila said...

usaha y murni
moga berjaya

yushida03 said...

ingat orang pasal mati bro. bila2 boleh mati takder tangguh-tangguh. nak nak mati mcm final destination. ngeri tu bro. cakap pasal syurga neraka orang x nampak bro.

noor afzan said...

KAT SHOUT TU BAGI LA TAZKIRAH SIKIT..
POTONGAN HADIS2 KE..

siggplus said...

Gua sajes lu upload gamba orang bawak keranda pegi kubur tu, then lu tag semua friends lu

Fa-T said...

lu letak gambar kubur kat lu punya profile... ahaha

nuyuljana said...

fuh~

selamat berjaya!

jo said...

yg perempuan pun nak disolehkan jugak?

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

cantik tu..pasal ramai org takut mati..skrg ni lu buat citer sampai orang tak sabau2 nak mati, bg diorg berhenti kejar dunia, ajak diorg kejar akhirat pastu bagi contoh2 terbaik yg dunia akan mengejar kita bila dihati kita hanya ada akhirat.

macam kes tawar menawar la..ko bg harga pastu org tu tanak jual kita blah, nanti kalau dia desperate dia panggil la kita balik kan?terus on je harga kita nak tu.

Anonymous said...

belanja ais kacang

ringo said...

gua suke post video2 setan kat youtube tu.tu boleh kire mensolehkan tak.haha

CikMelur said...

nasihat ikhlas di facebook setiap pagi. peringatan buat umat Ahmad sebelum permulaan kerja.


Bagus bukan?

IZZARD said...

ko menangis TSP last day arini sampai demam2 ke?

ikanpari said...

kalau name nye facebook, usaha mensolehkan takde, usaha mengusyakan adela...tapi..satu tajuk yang bagus macam celakerrrrrrrrrr

fndrocka said...

time azan kena berhenti fesbuking

10tonmind said...

satu usaha yg murni...jgn ko mensolehkan masyarakat FB ngn benda yg bukan2 udah ler...hehehe

Khairi said...

Salam fdaus,

gua baca satu entry lu. Jap tadi gua terbaca lagi entry lu tapi kat blog org lain. ala2 kopi pes la ubah nama.

cuba lu usha nengok, illegal ke legal.

http://fairyku-bebas.blogspot.com/2010/02/mak-apan-sudah-hilang.html

FdausAmad said...

Entry gua kene cilok lagi rupanya..

Gua ingat kena bawak naik mahkamah juga ni..