Sunday, January 10, 2010

Minuman super energy paling hype!


Air kopi kuat buat bekalan jemaah haji 2010

Sesuai untuk makwe makwe kolej, nurse nurse, budak budak askar, eksekutif syarikat, pemain blog, jemaah Fesbuk, pegawai PTD, ahli insuran, sahabat Bio-aura, ahli politik, penyanyi nasyid, pengedai nasi kandar, makcik cleaner, amah surabaya, pelanggan Maxis, nelayan, drebar lori kontena, cikgu sekolah, pekerja PLUS, peniaga pasar malam, pegawai JAIS, surirumah, pengusaha IKS, petani, penghisap rokok, pemalas dan penyokong EPL kecuali Liverpool.

Tulis blog sambil minum air ni, memang kelass!!

Minuman ini juga bersifat anti tongkat Ali. Harga jual di pasaran gelap gua bagi rm25. Kalau berminat nak jadi dealer, agent atau peminum tegar boleh berurusan dengan gua secara sulit. Itu jam harga boleh kasi ejas turun lagi sikit. Dan macam biasa, makwe makwe diutamakan.


p/s: Jorji pp vovin otam amar paiseh, sori bai gua betul betul lupa passing..hujan melebat.Lain kali je lah.

p/s lagi: terima kasih pada rakan produksi gua, Luca yang menghasilkan minuman berjenama gua dengan modal 3 juta.Esok gua nak pergi order kereta Volkswagen Touareg 3.2 pulak.


Lu orang nak kereta apa?, gua boleh tolong orderkan skali...kawan kawan gua tak berkira sangat.

13 Nasihat Ikhlas:

Ana Mardia said...

nak keretapi ja...tlg bayarkan ye..trbaekkk

TerraKota said...

"urusan secara sullit" dan "mengutamakan makwe"

perangai macam takde bini..heh

deusXmachina® said...

lu bg gua evo 18 gua xkisah
hahahah

erk888.blogspot.com

Anonymous said...

Liverpool memang tak payah masuk buku

paiseh said...

gua pun lupa nak tanya.. gua dah setenbai dtiga not lima puluh dalam poket nak borong wat teman kat opis malam2~

Chewan said...

Lu kerja makan gaji sudah la..

shojijo said...

Peh ni kopi memang kelas la.. Tgk kotak pun dah teruja..

ateeka amer said...

mana boleh dapat ni?

si buta warna said...

lps ni meniaga teh la bro

Khairi said...

kopi ape ni bro? tak pernah dgr pun. xfemes susah laku bro. ke nak kena cari orang je?

kks.com

ringo said...

diskriminasi terhadap penyokong liverpool..






aku suka.haha

Along said...

Free sample plz

Nur Syaza Azrudin said...

BOTE nical.
hahahhaha.
nice.
bila nak ada kopi nama aku ni.asyik nama fatimah je.