Friday, January 8, 2010

Kontes


Gua ingat gua jugak nak buat kontes macam blog blog yang ada kontes lah. Rasanya kalau gua tak buat kontes macam tak ikut prosedur blog pulak. Main blog ni kena audit ke tidak gua tak tahu.Cukai blog tak payah tanya, pergi mati..kalau tulis blog pun kena bayar cukai, memang tahun 2012 gua masuk bertanding jadi Ahli Parlimen Tg Malim wakil parti BLOG.

Tapi masalahnya sekarang,

Apa jenis kontes yang gua nak anjurkan?,

Cilake gua takde idea langsung.

Sedekahla gua idea sekeping dua woii...

~XOXO sepam~

22 Nasihat Ikhlas:

noor afzan said...

kontes..
wat contes teka teki la..
teka gambor ke?
k x idea wa..

ikhqoi said...

lu nye darjah 6 nye blog pun tak update lagi

FdausAmad said...

ahh semua nak teka teka..

darjah 6 tu gua malas, lu orang jawab entah apa apa..

rahmat said...

teka sembang sape plg kencang. msti lah lu kan. haha.

a kl citizen said...

assalammualaikum fdaus

buatlah apa yang patut..
tapi janganlah susah sangat..'
lari 4x100 meter ke???
lari dalam guni ke...

Luca De Ketiak said...

gampang.

update darjah 6 tu.

bagi adiah kopi.

siap ada sign lagi.

o.k?

ikhqoi said...

wa sokong lu luca
sebuk nk buat kontest
kontest yg ada pun tak nk jaga

Khairi said...

lol. senang aje nak wat kontest.

teka 4 nombor ke. menang dpt preped rm10.

woi mng dpt pampers pon ok untuk kontes anak sapa berak paling bahana taiknya.

kks.com

Noorlaila Mohamed Nor said...

hadiah kena lumayan yea
pampers takmau

ateeka amer said...

tak payah contest la. tak mati kalau tak ikut trend. kontes2 ni, da lari konsep blog.

fifi said...

wat pertandingan pantun...

ringo said...

gores dan menang.amacam.rare sungguh.

jo said...

yang gua tahu, gua tanak join kontes lu kalau lu beri hadiah pempers budak2..

Syukie said...

buat pertandingan...
hurm...
"Video Clip Menyanyi..."

sape nye video clip paling best die menang..hadiah die nak trofi AF8...
huhuhu

Demam AF lak~
boleh cari bakat sekali~

fndrocka said...

kontest bergambar dengan firdaus ahmad..gambar mana paling best diangkat sebagai pemenang.so nanti ramai lah yang serbu rumah kau untuk amik gmbar.

tapi jangan lak open untuk awek2 je.

biak_slumber said...

bro..
wat kontest teka gambar..
blur kn gmbar tu or zoom gambar tu dlm2..
next time tunjuk la gmbar btul nye..
amacam.?

oranglidi said...

ni kacang brader.. wat la pertandingan sape menyelam paling lama dan bergaya.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

pertandingan cari benda tersemunyi.. hehe

Ana Mardia said...

kontes kumpul dan jadi jutawan..
kumpul ape yg tu kita xtaw..
yg pastinya pakcik menang motor kena ada..

SHAREL said...

teka silangkata laa kalau berani.

Anonymous said...

kalo xde hadiah banglow tiga tingkat lu xyah wat kontess

FdausAmad said...

Gua tengah setup team buat kontes lawan bola dalam blog..rare