Wednesday, January 27, 2010

Islam Liberal




Ustazah MekLong lu tulong terjemahkan sikit ajaran kitab mana ni?

30 Nasihat Ikhlas:

vespa jobot said...

halal for non muslim..
haha

Frodo Baggins said...

mmbwahahhahahha ~
gilerrrr weh!!
tang hidooonnggg tu x tahan!!!
sungguh pink!!
haji maksum mana lak sembelih ni
tetiba jd halal!!!

>>___<<


erkkk, harga dia baper?

Anonymous said...

yang sebelah kiri dia yang HALAL..yang seblah kanan dia xhalal.. :p

jo said...

kepala babi tercongok dekat depan tu amenda halalnya?

Anonymous said...

yang sebelah kanan dia yang HALAL..yang seblah kiri dia yg terdongak kepala tu xhalal xhalal.. :p

makdara terdiva said...

sungguh macho idong binatang itu..[bluwekkk!!!]

oranglidi said...

erk.. liberal benor

Anonymous said...

sainbod tu betul.. beef = halal,
yang tak betul yang atas meja tu.. pork...

Hazzy Ishak said...

penah tgk kat web mana nth.indon ni memang gilosss

White Bird said...

cis siap dengan idung2..

halal bagi depa..

agaknya depa pun tk tahu apa mksd halal..

White Bird said...

cis siap dengan idung2..

halal bagi depa..

agaknya depa pun tk tahu apa mksd halal..

cikot said...

benda macam nie aku pernah tgk kt hatnyai. kdg2 tu gerai makan islam sebelah kedai makan bukan islam. siap ada vavi salai lg.

10tonmind said...

gile tegak idungnye...baru org kate idung tinggi kihkihkih

aKuYaNgTaHu said...

yg belah kiri tu pon mcm x halal jek.mcm lutut kepade idong tu

JOELY said...

bg sesetengah indonesian...diorg buleh mkn bende yg hara mkn...walau diorg muslim..ade pulak...bg diorg hanya daging babi jer yg haram...tp ayam itik lembu yg bukan muslim sembelih pon buleh mkn...tu psl..pergi indonesia...mmm...bwklah bekalan mknn...takut termkn daging xhalal....

Fa-T said...

mau mampus ni.... HALAL sebut je kot...

AJ Nismihan said...

ni la pasai kalau main hentam kromo jer. agama tuh pada name kad/ic jer. yang lain ampeh.
kepala babi pun ada halal?
macam satu email hari tuh la, daging babi frozen ada cop halal dekat australia (ke nz, aku pun dah luper).
err kena lebih hati2nih.
tuh benda nampak.
benda tak nampak lagi banyak.
alkohol 1% dalam minuman pun depa bagi halal (padahal tetap haram).
dah makin goyah nih..
aduh.

ringo said...

aku tau sebab ape halal.
sebab dorang sembelih ape babi tu.
wakakaakaa!

zureen-chan said...

adoi~ kat indon ke nih..pak haji jual daging mentang pink tu pula..

aku penah jumpe on the web (tp lupa dah site ape..) kat indon ade jual mi segera 50% halal..since perisanya ayam babi..siap ade muke porn star lg..

bellar0ssa said...

bengong.dunia nk terbalik da ni.

aripsamat.... said...

wa syak diorang stil guna penimbang yg sama...demmmmm...

Siti Nur Aminah said...

hidung dia mncung lbih tu yg xthn

irr3placeable_eyan said...

die sembelih bce bismillah..2 yg die kre halal 2 k0t..

nurulfive said...

ngahahahakhakhak...
jenuh gua pk td, beef mmg lah halal...tidak ternampak olehku ade si hidung tinggi di situ.
atau mungkinkah idung lembu tuh versi laen??
huahauahuahau

Nur Syaza Azrudin said...

superimposed kooooot. *cuba gila babi-halal utk berfikiran positif*

Lyana Hisham said...

euwwwwww~

Wanniey said...

yuck.. ok la try be +ve.. mamat biru tu jual daging lembu yg halal kot.. tp dier jual gak si *lembu pendek* ni..dier split kan dua bhgn macam kat supermarket... satu halal satu non-halal...haha... aper2 hal pon still yuck + haram...

Candy Dandy said...

Sembang Kencang. oke itu saja.!

Anonymous said...

ni namanya lembu pendek :))=))

fndrocka said...

babi betol!