Tuesday, December 8, 2009

Hantu Tindih

Dah sepuluh tahun hantu tindih tak datang tindih gua waktu malam.

Mungkin dia ingat gua punya cuti sekolah sesi Disember 1999 tak habis lagi kot.

Kehkehkeh....

p/s: Kalau tidak pantang gua lompat baring terlentang atas katil asrama, datangla dia sibuk nak menindih...tindih pulak bukan jenis ada kesian kesian, sampai gua tak boleh benyawa..Cilake lu hantu tindih..

Tapi bila dah lama lama macam ni..gua rindu juga sama lu..

30 Nasihat Ikhlas:

Fifi Rahmat said...

haha. ade plak mintak hantu tindih. kdg2 i x percaya bab hantu tindih neh. sbb ikut sains, sbnrnya kesukaran bernafas semasa tidur.
tp klu ikut pengalaman i... mcm rase nye betul kot hantu tindih. i sendiri penah kena. lepas tu ade 1 mlm i dgr mak i meracau. bila i masuk bilik dia nk kejutkan, br nk pgg tgn mak, xpasal seram bulu roma. lepas tu mak ckp hantu tindih.

xtao lew, rasa mcm dua dua pon betul

enyheartsdiamond said...

x sure la penah kena tindih ke x ;)

Fatul Akrul Ramli said...

kawin ah.. suruh bini kau tindih

Noorlaila Mohamed Nor said...

dah takdak orang/benda lain nak rindu ke?

Kaseh said...

tu la pasal, sokong ckp norlaila, lu da xda menda lain nak rindu ke? Kalau bini lu punya tindih lu rindu xpe gak. . Ni hantu! Adeh . .

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

ngan hantu pon nk rindu..
pelik.

oranglidi said...

yang lu duk seru kenape? lu mengharap antu tindih tu muka macam liyana jasmay ke? hahaha

rahmat said...

Lu bebual lucah ke jon? haha

Nur Syaza Azrudin said...

bini ada boleh tindih.nak mintak hantu buat pa.

ikhqoi said...

lu skol kisas, memang byk wa dgr ada hantu tindih... kalau lu nk tahu, kawan wa main kejar-kejar masa pkul 2 pagi. wa tak tahu napa...

skol kisas gaks...

lu ni mesti ponteng tazkirah asar sbb itu lu kener tindih. tak pun lu seriau ngn ustaz kamal sbb kantoi fly, lu mimpi dia, then lu rasa lu kener tinddih

helena's said...

mak aih..sikit punye seram cikhel bace..steady plak dia..huhu!

Khairi said...

Aku pernah kena tindih ngn hantu

tapi semenjak kawin ni aku plak jadi hantu tindih haha.

^!~ DuCk ~!^ said...

hAhaha..ade plak bLe mintak hantU tindih..

Kang dh kne..mara2 plak..
xKne rindu PLak..

aiseh..xbLe jd ni..
tp kn...

Bini pn kengkadang bLe naik hantu gak..(baling pnggan mangkuk..abis segalanya terbang).. jd nya..

suh.. "hantu" yg di sayangi tu..tindih.. ehe..
haa..hantu tu xpe kLu nk rindu..

HAhaha..

p/s: bLum ade Lg "hantu"... ingat lg 2 tahun kot..nk tgu tindih lmbt lg ar.. ;)

CT NORAMIZA said...

:) wargahakahah siot je

MIMI ZUZU @ M1N4M1 said...

tindih memang stok xleh napas, rasa bangun nanti nak hentak dia laju2..cilake

nuyuljana said...

haha.

gila ah.

banyak2 orang kat dunia ni,

hantu tindih yang kau rindu!

haih!

makdara terdiva said...

huh..x leh nak ingat saat2 ditindih hantu ni..mintak dijauhkan..

Mama Shazzy.. said...

aku pun slalu kena tindih..zmn sekolah, zmn kt U..kt umah pun ader..apetah nikmat nye hantu tu menindih ..dulu2 takut gak..asal kena tindih mesti bace mcm2, dgn cemasnya..tp skang, baca2 jugak ayat2 Quran, tp dgn tenang nye sambil berkomunikasi dgn dia-"dah2 la tu tindih..x larat nak menampung dah ni..hehehe.."

tp kekadang takut gak..esp time dia mula nak dtg tindih tu..ader bunyi-bunyian yg mengganggu skit..tp tipsnyer, jgn bukak mata..sbb org kata mcm2 la nampak..takut2..isk..cam cite seram la plak..hoho

dr sudut sains, dia panggil sleep paralysis..ke ape tah..cam lumpuh ketika separa tido..tp ader certain benda yg sains kenot explain jugak..nak cite kang seram la plak..huhu

BuatDuitSenanG said...

cayok!

http://hyperbuatduit.blogspot.com/

nursarah87 said...

seram I cakap pasal hantu tindih..


dolu duk asrama time form 1 kerap terkena..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

hehe... biasa le.. tuh

ABU said...

lu jangan mintak!!!

nanti dia datang selalu selalu, lu tak tahan pulak!!!

noor afzan said...

keh2..
lama dah tuh...
da la..lupakan je la dia..

Pai Syahira Yahya said...

minta jauh. baca ayat qursi sblum tido er. tp seronok gak kwn ngan hantu :)

Rajuna said...

boleh jumpa kat proton city.

jo said...

dah ada orang lain tolong tindih...

Along said...

Hantu tu dah kawen kot skang.

iYda Juhar said...

ye la betol la tuh

ezzati said...

mse form 3 best fren aku tipa2 ari ngadu dia kena tindih..sian dia

kuehbangkit said...

bro, lu pun kene tindih kat asrama azlan jugak ker? same la kita pun. lepas graduate dr azlan, terus hantu tindih tu frust...tak de dah dia dtg kacau smpi la kita dah kawin dan ade anak ni...hep!!jgn lu berani kacau anak gua!