Wednesday, December 30, 2009

Bisnes farmasi

"Kilang pampers yang beroperasi secara haram di rumah gua"

"Berkeupayaan menampung dua kolah air kencing orang dewasa"

Dua tiga hari lepas gua ada tulis pasal bisnes pampers tajaan Ismail yang dengan takde tauliahnya telah membai'ah adik gua untuk jadi runner kawasan Tg Malim.
Rupanya dalam diam Ismail datang rumah gua semalam hantar pampers naik Rusa. Cilakak bisnes menjadi gila!

Gua ingat kalau jahit pampers tu satu satu buat baju kurung Fateem pun macam rare juga. Semalam gua dah rembat satu mamypoko buat sendal pintu jamban.Elok pula gua tengok dia melekat.

Menurut maklumat terbaru yang gua dapat melalui twitter.. tokeh pasaraya TF, Billion, Yat Fong, Grand Union yang pakai rantai besi gambar ular senduk semua dah stand by depan jalan keluar Taman Bernam.

Macam mana adik gua nak setel tak tahu la.Ejas belanja makan tomyam lepas kot.

Orait, gua nak bagi offer kesian sama lu orang..
Sapa nak menjana pendapatan sampai RM8000 seminggu, kerja dari rumah, tak payah pakai talileher, tak perlu ijazah, boleh buat duit pakai siku sambil tengok Sinetron, tak payah downline dan paling penting, tak payah angkut laptop pegi maple...

Sila hubungi adik gua melalui gua....

kawan kawan kita tak berkira sangat.

Amacam?, ada berani?

31 Nasihat Ikhlas:

Khairi said...

First!

Hahah gila byk pampers.

Anonymous said...

dude..pampers lu cap apa?

Anonymous said...

dude..pampers lu cap apa?

StingRay said...

"Sila hubungi adik gua melalui gua...."

aku suka ayat ni.haha

gud luck bro! =)

ringo said...

hahahaha.
banyak betul pampers.
buat langsir la.

CaPiQa said...

part yg tengok sinetron tu tak wajib kan? kan? kan? xD

siggplus said...

gua nak beli beberapa buat kain lap kaki lah..

boleh kowtim kan?heh

inDah iNdrIana said...

2nd..
peh byk giler..

jo said...

pampers untuk pempuan dewasa xde?
gua mana ada bayi lagi..

jo said...

pergh..entri kali ni kena dapat approval dulu ke? kah. kah. kah...

norMAzuan MUstafa said...

pampers dewasa xde ker??? muahahaha

hajarr said...

haha..ini agenda deme ye
padan le nengok2 gambo husna ade yg promo pampers..

zf_zamir said...

tlg igtkan adik lu, persen gua sebagaimana yg telah dijanji..

gua dah tebal muka bantai bagi flyers kat billion dgn tf sehari dua ni..

Dany Quecera said...

pampers utk grndfther dn grndmther xde?

Ries Lee said...

rumah bro jd gudang pampers la..
hahaha!

::puteri_katak :: said...

bnyk gilo pampers...!!!!!

zack zukhairi said...

ini macam punya banyak,satu kampung pakai pampers pon x abis.

Anonymous said...

Salam....
Ceh....lu pun nak makan kamsen gak....

berkire betul....

pasni adakah seat no 19 akan dipenuhi pampers ajer (utk buyer kl:)
aku pasti manov pun nak raser skit kamsen tu.....

pisangemas81

helena's said...

8k?banyak tuh!

afayufu said...

buat masa ni tk de baby lagi.. by d way.. your nuff zzzz

GhOsToNe said...

8000??

keje apakah???

Anonymous said...

bro...aku tak nak bisnes...tapi nak beli je..macamane?..betul ke bleh tampung tiga liter?..harga lagi murah ke?

ezzati said...

byk gilossss

she-G said...

keje pe neh???mane dapat stok2 tu...nampak pureen dry five dgn huggies..murah tak murah tak?

Ms AiReEn MoHd said...

hahahah ni mak pak sekali pakai ker ape ni...byk giler...kekekekeke...stok sepanjang tahun ker?ko jual bape satu pack tu..meh den kobar kat kawan den suh beli kat bini ko

FdausAmad said...

Ahh lu orang kawtim sendiri dengan adik gua..

Gua banyak lagi bisnes nak jaga,

Jual player bolasepak paling latest...

Khairi said...

gua nampak lu dah pasang iklan nuffnang. nuffnang mesti suka ngn blog lu sbb blog lu pengunjung dia ramai gila.

narfey said...

gua berminat. mcm mana nak contact adik lu bro?

FdausAmad said...

hal pampers sila kontek adik gua,

kodeina_bp@yahoo.com

gua malas nak layan bisnes untung teh ais ni

irr3placeable_eyan said...

salam..brader..kakak ipar gua tnye..jname pet2 saiz L de x?..bpe hrge lu ltk?..

jwb segera..

seorangnenektua said...

Asalamualaikum,

nenek teringin nak join niaga! macam mana caranya? Kat selangor boleh ke?