Monday, November 30, 2009

NurKasih (Overrated)

(Hanya "sekadar gambar"..alahh..)

Terima kasih NurKasih. Terkesan betul jiwa gua bila tengok lu beraksi dalam drama.

p/s:
Jumaat malam Sabtu minggu depan kita nak layan Nur apa pulak woii?

48 Nasihat Ikhlas:

abe long said...

eh....watak utama nur kasih ke tuh?
drastik tol perubahan die..
opsss..lupe, name pon drama,..sekadar drama tuk tontonan semua..

abe long said...

eh..aku first?

abe long said...

aku second?

abe long said...

aku third gak?

abe long said...

hahahahaha... ke 4 n 5 pon aku gak?

Khairi said...

gebu siot. fehh...

noor afzan said...

ape motif letak gamabr nurkasih seksi version nih..

suzy said...

ko pondan ek?
haha

fizranier said...

minggu dpean anugerah skrinn

minggu depan lg citer aliff firdaus..huuh

FdausAmad said...

abe Long:
Lu nak kena luku?

Khairi:
Lu jgn macam macam. Itu hanya "sekadar gambar", macam "sekadar drama" la jugak konsep dia.

Noor afzan:
Saja saja..kehkehkeh

suzy:
WoWW

fizranier:
Ahh..lu mmg kuat hapal..

j.amyemeelea said...

aper dah! lu pong tersampok nurkasih jugak ehk?? *slapforehead*

+betterSINGLE+ said...

wooo..
hm mmg santekkk la de..
huhu..
kta layan nur cahaya plak..hhihhi..
ak sbgai girl pon belum xkuat mcm de dlm drama tuh hokeyh..pyh kottt..

a kl citizen said...

assalammualaikum fdaus

nur... fateem kut

Fatul Akrul Ramli said...

tak pernah nmpk gmbr tiz zaqyah yg tu..

aminah said...

mggu depan citer NUR illahi..

shakinah said...

heh.nur tade bj kurung daa

{lumut} said...

drma hidup gak yang real.seksi sungguh.suke aku tengok.eh silap.suke adam tengok.erk.

ikhqoi said...

drama yang gagal memberi kesan kepada pelakon. menghayati hanya di lokasi

nurLuca said...

minggu dpn cerita nurshafiqa! hahahahaha!

zizie ali said...

akhir zaman...

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

minggu depan layan mohd la plak.

helena's said...

memang memberi kesan tul cite tu!

jo said...

tp dia punya lakon mmg terkesan woo...


minggu dpn dah tak nur dah..dia jadi siti ke sharipah pulak..

Khairi said...

haha. pes time aku tgk tuan punya blog komen.

anyway, aku cuba klik dengan harapan agar dapat tengok dengan lebih besar dan jelas.

Ternyata aku keciwa caittt!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

nur nih kat luar mmg seksi lah!!

adesss.....

kan ctk dia jadi mcm nur...mesti ramai LELAKI tergila2 kan dia!!

tul x korang??

dobot said...

Cerita melayu yang sumpah terbaekkkk!
(;

Nur Wajdan said...

hmmm.... jumaat mlm tak tau... tapi kalau isnin sampai khamis confirm dah nenek kebaya....

nizamsani said...

aku cadang Nur Karim

maya amir said...

ending tak puas ati.. tadak feel..gua dah standby tisu tapi takleh nak feel!

Ms.Independant said...

Rata-rata pelakon dlm nur kaseh mmg sosial kan.
Tipah tertipooo!!!

ps : tak ske gak ending cite tu. Cam kate Maya kat atas. Xde feel!!!

Salam Singgah!

:)

Hidemichi said...

Astaghfirullah h.a... ni zaman kegelapan dia kot sebelum dpt Nur Kasih...kihkihkih!

senang, panggil rda said...

Asal macam fake je badan si tiz zaqyah ni? Haha.

GhOsToNe said...

tiz???

cantik glew...

Along said...

Mana ko dapat gambau aku tu woi!

janggout said...

yum yummy

hajarr said...

xleh blah komen no. 1 sampai 5..mmg harus diluku je, bro.

anyway, nur kasih antara drama siri tv3 kategori best la bagi saya selepas Ta'in..wahah!!

..nOj.. said...

isshh isshh camni skali org minat nurkasih... balerrr balerrr....sape buat cite tu? camne leh jd sebegitu hebat? sila tgk ulangan kul 7.30mlm plak

ORANG KEBANYAKAN said...

Nur kasih? Versi apa ni beb!! lain gile dia punya pergi..

lulujunior said...

Hati kadang2 terkucil bila tgk Tiz yang sebenar. Dah tak nmpk Nur kat muka pulak.

Sang Harima said...

aik brader fdaus.., dah rajin balas komen sekarang..

Gua ingat yg terlepas episod tu, dah boleh tengok nurkasih non-stop pukul 7.25 smpai berita, ponteng magrib..!
tak silap gua, selasa sampai jumaat kot..

asis said...

die mmg cmtu...
so xyah la plik..
haha

@xiM said...

gua tak tengok nur kasih..gua minum sirap selasih jer..

Rubah Terbang said...

muka baik je kan dia ni.. sekali
real life dia dasyat...

puterajejawi said...

hehehe...inilah yang tak di ajar oleh guru macam saya di sekolah...memang dunia dah akhir zaman...jgn guru macam saya berlakon jadi baik depan pelajar saja sudahla....

zf_zamir said...

hahahahahahahahaha..

nasib baik gua baru lepas jumpa lu kat masjid, gua tau sebenarnya lu memang seorang suami yang baik, hahahahahahahahahahaha

lu betul2 buat org jadi stim tgk nur mcm ni..

apa2 pun, jgn lupa blog aduka taruna..

komen sikit apa2 yang patut, hahah..

AleXeNdEr reEz said...

xpe minggu jumaat nih korang layan je blog aku plak...hak3(promote sket)

nursarah87 said...

mengancam la foto tuh..huhu

Anonymous said...

kalu tiz zaqyah, stok buat awek..
kalu nur kasih, stok wat bini,
heh, heh, heh....