Monday, November 23, 2009

Nombor Pelat


WTF sekarang ada di merata rata. Berkeliaran disekitar Kolumpo. Kereta besar besar belaka.Gua saspek pemilik kereta tu mesti orang kaya yang ada degree Medikel dari luar negara.

Gua hairan dengan perangai orang kaya yang kontang nilai nilai ketimuran.Nombor plat kereta pun kerja nak mencarut.

p/s: Dari pagi tadi gua cuba susun ayat sedap sedap guna WTF ni, tapi sampai sudah haram tak menjadi.

"Waa Tak Funky", "Woii tak Fuasa!", " Wan Tahir Fakharudin", ...Arghhh susahnya!!,

33 Nasihat Ikhlas:

meo said...

Wa Terajang Firdaus...

Anonymous said...

gua pon sam
nak tergelak pon ade.. memula gua jumpe WTF 1968 mgkn pemiliknye da berumur 41 thn tapi msh suke mencarut

tapi yg ni legend WTF 8055, setuju x?

ikhqoi said...

WTF- World Tennis Federation

wa baik skit

tak mencurat

HangKebun said...

hehehe jiran gua pun baru beli kereta viva.. WTF jugerrrr huhuhu

f_24434 said...

salam..

Wah Tolonglah Fikir (WTF)
x semestinya ia benda yg
x baik.. so fikir2kan la..
kita boleh ubah meaning dia..

=)

momoc said...

wut the fish..

whose the father..

Azrul Hisham said...

wa talak faham...versi apek :D

kudabesi said...

wat the fuck!

ni jugak yg best

aminah said...

wilm's tumor feature...(WTF)..hahaha..nak jugak

Ini ialah Alia Fazlin. said...

wa tanakmakan fish.
hahahaha.

wantanahmerah (oh, sudah lari)

wa tak fokus.

woi ! tak fikir ke ?

haha.

penat lah nak pk.

a kl citizen said...

assalammualaikum

ish...ish....ish...

aslina said...

world taekwondo federation

ye kot.

gua pun tak ske mencarut :P

Luca De Ketiak said...

uish! meo backing blog adik angkat nampak??

2nd head prefect said...

gua baru nak book plat cam tu..tengok blog lu terus tak jadi..

aminah said...

luca: xpuas ht awat...klu rasa cm jeles...xpe la..i xkontek da pon meow

TisHa said...

akunyer kereta WTF249. tp kereta aku buatan msia.

noor afzan said...

WTF = Wa Tahu Futsal..

Ok pe..

.::WaNiE::. said...

kuikuikui mmg bestnye ayat tu utk ke situ le jugak hahahah

AiLing said...

kalu dah mmg penakut duk dlm gelap sikit, pokok kelapa pun nampak cam hantu oOo !!

cam dlm lirik lagu ni, tak ingatlah saper nyanyi dulu ..

engkaulah apa kau fikirkan
terkandung dalam pemikiran
kau fikir boleh melakukan
fikirkan boleh!!

naz said...

ada apa la dengan no plat keter.. :)

lalink7 said...

just 4 sharing..huhu

my mmbe bgtau number plate sumber dr JPJ WTF 1, WTF 2, WTF 3 dan WTF 4 semuanya MELAYU...hahahahh...

hebatkan melayu kiter?
mmg hobi mencarOOOOoooott..

Hidemichi said...

WTF tu bukan budaya timur...tp budaya barat...kira halal la...hahaha.

We Trust Firdaus.

nurulfive said...

apelah salahnye plat nombor ituh.

Wa Tamau Fening2~~~~

si sengal mungkin said...

hoho...
chill..
what the fuck jugak best ;p

Rubah Terbang said...

woi tk baek mencarut.. tk elok utk kesihatan gigi bongsu!

jo said...

kerja nak mencarut je lu ni...

senang, panggil rda said...

Haha, semua nak WTF kan.

cHeRyNa PiReS said...

"terasa rugi tak beli keta mecarut tu", kata org yang yang bajet mencarut itu cool:)

Mie Master^G said...

kalau gua dpt merce atau bm plat WTF 69 sekalipun...gua rela....janji dpt free! hahahah....

CT NORAMIZA said...

bro, wat the fak gak yg paling kena :) wargahakhakah

fndrocka said...

DAPATKAN DI PASARAN SEMENTARA STOK MASIH ADA!!hahaha

wish to fuck

blog kau ni pun dah jadi mcm blog mencarut..hahaahah

Adam said...

So,ape masalhnye kalau dieorng nak pakai no plate tu !.

ciktembun said...

wa rasa WSX lagi cool aritu.