Friday, November 20, 2009

Mai Masuk


Renovation - ni dia hasil dia....
Barang lama ada gua simpan sebagai rujukan generasi akan datang.







Woii mana semua orang pergi ni?

37 Nasihat Ikhlas:

Ir. Jakionline said...

Salam Bro... Lu bikin hati gua rungsing la bro. Takyah reno-reno dah. Dah lawa dan pun. Ingatkan lu dah merajuk dah.

ikhqoi said...

lu taubat ker bro

haan said...

finally!

nmz said...

itulah,renovate lain rupa dah ha..
yang dulu smart pe..
lah tahzan - jangan bersedih
ini karya Dr. Aaidh ibn Abdullah al-Qarni
eh,kenapa?

sang harima said...

oh, la tahzan tu jgan bersedih.. gua ingat apa..

gua bukan budak sekolah agama..

^!~ DuCk ~!^ said...

HOho...wat renovatiOn rupEnye..
wat riSo je..
ahaha..

neway... gud lOoking..new blog background.. AHhaha..

tp mne topic2 yg Len.. iLang kah?

oranglidi said...

pejadah ni? mana entri zaman kapak?

Dashing Days said...

ingt lu merajuk td

green said...

renovate habis2 san nih..

Kaseh said...

lu kenapa? Demam ke?

T h e K i t C s H w a Y said...

Lu ni..maken hari maken kuat merepek..
elok la lu betobat haa..

Noorlaila Mohamed Nor said...

laaa?
ni dah jual semua?
tinggal nak masuk barang baru?
haha

.::WaNiE::. said...

mana entry2 lamaaaa

♥chentaMAYA™ said...

weh~
aq ade nie~

AiLing said...

salah satu cabang hijrah lah ni ek?!!
hopefully for the better, insyaAllah.
Dah lama beli buku LaTahzaan .. bacanya masih diMukadimah lagi.

fauzi-maya said...

laa..pesal reno? yg penting isi die.. isi die bro..

Anonymous said...

laa.. lu apehal buang entry2 lama.. ada yg gua belum abis baca la bro.. gua suke baca ulang2.. paste balik..

an2blur said...

Dia suruh kita belajar Sejarah kat bawah tu.

an2blur said...
This comment has been removed by the author.
CT NORAMIZA said...

aik, semua dah hilang ke bro, mana yg lain2 :0

BajuKurung said...

cpt2 lu smpan bahan bukti... bini lu ade bc blog lu gak ke?

Anonymous said...

alo...mana entry dolu2...lom abis baca lagi...

oranglidi said...

SESAK NAFAS WA BILA NAMPAK2 NAMA LU DAH DALAM LIST BLOG BLOG HILANGPUNCA.

10ton mind said...

yela bro...mane entry dolu2...x abih bace lgi ni

MrPayid said...

awat gelap gulita..jgn hidden..

kejora tiga malam said...

black friday nih.

Moon~~ said...

beb. jangan buat macamm ni. gelap hidup. tak janji rock ah entri yg lame2 kene hidden. tak pyh la lu nk reno. org still dtg jugak.

aminah said...

eh..munculkn blik entry2 lama la....adess

zX said...

apo kono ni yeop!

medaz said...

kat google cache ada lagi sape nak baca

Khairi said...

err... rumah encik terbakar. sila pggl bomba hehe.

err.. saya peminat tulisan encik. Sila terus berblog. pls.

FdausAmad said...

Yelah yelah..

gua masukkan balik lah malam nanati.

tak boleh langsung gua nak buat keputusan hidup sendiri.Huh.

oranglidi said...

cet. manje ngat aok.

hans said...

hahahah
macam2 la ko
renovate lak

cHeRyNa PiReS said...

mula2 tertanya gak...tang mana reno tuh? ooo...dah sempoi. hmmm...best. bagus. tp macam stereotype lak..

PuteraJejawi said...

ermmm rasa terkejut sikit pagi ni...nasib baik dah lepas sembahyang subuh...cuma nak baca quran saja (melalui Quran Explorer)...apa-apa pun diharapkan perubahan yang saudara buat ini tidak menjejaskan hati dan perasaan si tuan punya badan. Saya di Perlis hari ini baru memulakan hari pertama cuti persekolahan (yeeeehaaaaaa)...untungnya jadi cikgu...hehehe..kepada kawan-kawan dan adik-adik semua...mai la kita jaga kebajikan saudara firdaus supaya dia boleh terus menulis dan menulis dan menghiburkan hati kita dari hari ke sehari...you cheer up my life ..bro..

Ivy Metaga said...

lama dah tak ke sini...sekali dtg dah kena reno rumah baru yer hehe