Wednesday, September 9, 2009

Pembalasan Komen Komen

Malam ni gua akan balas lu orang punya komen komen untuk dua entry yang lepas.Harapnya terawikh gua tak barai.
Maaf kerana terlewat.

Gua sibuk sikit dengan aktiviti Halaqoh bersama mufti Saudi di Mekah 1-2 malam ni.Betis kaki gua jangan cakap lah..dah bebirat kena sebat dengan batang kurma sebab malas mengaji.

"Enta ni kerja berblog saja!".

Begitu gaya marah tuan guru mufti sejurus melibas batang kurma ke betis gua yang licin bersih.Pedih jangan ceritalah.Ahmadeenejad tersengih sengih tengok gua kena sebat.Cinabeng bukan dia nak tolong.

Malam ni gua nak skip Halaqoh.Hahaha..

Gelak gelak juga..dalam hati debar debar ni..Ahh harapnya tuan mufti lupa nak browse SEMBANG KENCANG.Kalau dia browse...Hahh bebekas lagi la jawabnya betis gua yang lawa ni malam esok.

Lu orang doakan gua lolos dengan aman yaa.

Choww!!

*************
Kemaskini 8.15 pm

Gua boleh balas yang entry bawah ni saja..celake migren kepala gua main scroll bar tu naik turun naik turun..macam orang gila.Kejap ke laut kejap ke Kokdiang dia punya melalut..menyesal pulak gua berjanji siang tadi.
Gua tak larat nak sambung dah.Mulut pun dah keluar darah.Gua nak pegi sambung makan laksa pulak.

p/s:Nih terawikh malam ni tak tahu apa cerita..kalau barai gua nak salahkan sapa ni?

35 Nasihat Ikhlas:

Luca De Ketiak said...

lu ni tak hargai peminat langsung! da lama baru nak balas komen! mudah lupe diri. dulu2 time komen ada 4-5, laju je balas. skang ni, haram tak pernah.

p/s: jgn jadi mcm blogger lain, da ada nama sket, sombong!

hahaha!

Tok Selampit said...

cinebeng punya alasan... cait!

Luca De Ketiak said...

jap, bab mufti saudi ngan ahmadeenejad ni gua ragu2 sket.

belajar kitab sama? biar betul?

Webmaster@Echam said...

Yang lain2 tu aku percayelah jugak tapi kalau jumpa ahmadeenejad tu yang aku heran. Alasan ntah apa2...

Boneka tak sakit said...

hahaha.. setuju lak aku dgn komen 1st tu!

cHeRyNa PiReS said...

sayangla ponteng halaqah...bukan senang tau nak dpt program cenggitu..

nywyz, halaqah slalu discuss ape?

Hidemichi said...

ada tak dia sebut "Pemalas...unta padang pasir pun tak malas mcm ente!" ?

she-G said...

1)ni sindrom aku glemer sudaa la kot..sblm glemer penuh janji manis semua..dah glemer lupa jasa2 (cam artis lak..)same sokong luca
2)nak wat camne banyak tggjawab (tlg cover dah neh) bia la die wat keje wajib dulu...yang makruh2 ni kendian tak per..

lalink7 said...

huuhuhuh..betul2..sape2 yang dah populer skang menjenguk pun tamau..hehehe..

tapi mana leh paksa..kalau bg komen xikhlas susah gak nieh..hehe

sharamli said...

betis bersih?
xde bulu?

Luca De Ketiak said...

sharamli,
lu anggap cmtu jela. kalo lu tgk yg real, argh!! malas gua nak cerita!

she-G said...

wei wei...agak2 la...kam ade yang terbukak posa lak kam...

nizamsani said...

alasan baik punya.hehe.

maryam abu ahmad said...

pergh naqib baca blog enta!

Mr K said...

=)

+betterSINGLE+ said...

menaipla smpai lebam..huhuhu

oranglidi said...

halaqoh menda ni? JIM? ISMA? RAKAN MASJID?

Kap said...

puasa jangan lolos pula :)

ini q i L L said...

sebagai pembakar smgt kut
hehe

suhanazainal said...

lu ni budak baik gak ek....

api said...

lu ni takot mufti or mak lu libas lu ni sbb tak tadarus???

cbe explain bg terang????

:P

♥ayudeadwish♥ said...

tak lor.. dia takut kat fateem coz nti bdk tu tlg amikkan tali pinggang bagi sebat pa dia yg nakal nih

a kl citizen said...

assalammualaikum sheikh

terawih buatlah pelan2...
buat 2 rakaat rehat jap...
tak yah laju2 cam bullet train tu...

olin said...

report kat nenek fateem~

MAYisabeau said...

asal aku tak nampak kau tym halaqah? haih, tak pegi cakap pegi ye.

MAYisabeau said...

asal aku tak nampak kau tym halaqah? haih, tak pegi cakap pegi ye.

paiseh said...

err.. bulih komen ke ni??

knockudown said...

gile2 blogger a kamu ni.haha.hilang stress baca entry blog nih.huhu

jijie said...

barai tak lu nye terawikh mlm td bro? hihi

Nur Wajdan said...

Tuan guru mufti = the wife?
Ahmadeenejad = Fateem?
Betul tak?

Ivy Metaga said...

balas jgn tak balas hehe

iYda Juhar said...

wa syak lu saje je cari alasan kukuh nak cuti teraweh ni yer.. kan? kan???

langkasuke said...

gua sokong luca.. lu tak jaga perasaan peminat lu langsung.. puas gua ulang alik blog lu nak tengok lu balas tak komen gua tahu tak...

damn...

FdausAmad said...

Lu orang suka yaa dapat kenakan gua dekat Home.Mentang mentang gua sibuk dengan haloqah,macam macam lu orang ya.

nanti nanti...

sang harima said...

hebat lu skg ye, halaqah ngn mufti..
halaqah biase pasal apa..? Ahmadinejad je ke ada..? Najib x dtg ke..?