Saturday, August 8, 2009

Sepultura Roots


video

***************
Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akaaarrrrrr

Gua
Percaya naseb kita
Kita Tak payah pura pura
Kita nak jadi apa
Tengok gua Freak

Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akaaarrrrrr

Gua kata
Kita besar setiap hari
Kita jadi kuat
Gua bawak lu pegi satu tempat cari akar

Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akar
Akar Celaka Akaaarrrrrr

Hujan
Bagi gua jadi kuat
Nak dapat satu hari lagi
Gua cuma nak tengok
Kita semua bebas

Kenapa
Lu tak nampak?
Lu tak rasa?
Ini nyata
Ahhhh

Gua berdoa
Kita tak payah berubah
Jalan kita kena selamat
Itu yang kita nak
Tengok kami Freak

*Siapa yang pandai bahasa inggeris, Freak tuh gua nak cakap apa dalam bahasa melayu?,

****************
Sikit lagi gua nak siap nih..Tinggal Freak tu saja binatang yang susah gua nak masuk.Suara pun gua dah siap tune kasi sama bunyi macam suara Max Cavalera.

Lu tunggu la cover Roots Bloody Roots versi melayu gua masuk YouTube.

Apa..,ingat I'm yours sama Umbrella lembik tu saja boleh buat cover melayu masuk YouTube?

Gua pun terer la...

24 Nasihat Ikhlas:

[ o k e d ] said...

freak=pelik aneh

langkasuke said...

gua tunggu..

T h e K i t C s H w a Y said...

gua rase
freak tu elok letak menggila ke.
meroyan ke ha okke gak

sharamli said...

tunggu jugak

noor afzan said...

dah ada roger bro..
nak test tgk..

api said...

cm siot je....
huhuhu...

sEmut said...

gua masih terbayang kesusahan nak lukis tulang bentuk 's' ni satu ketika dahulu. chaos!

lumut said...

hoho..aku datang nak makn kenduri di blog ko..
jom..
dah bace doa makan neh..

noreply@ohmerepek said...

Erk. . Sedap gile kenduri ko ni bro. . Freak = pelik@aneh@alien kot. .

NenekPenne said...

lagu apa ni? rajin lu translate bagai eh...

.o r k e d. said...

da upload gtau ek

♥chentaMAYA™ said...

ahah!
hebat ko!
nnti in4m aq nak tgk!~

gjiEsaLim said...

freak tu cacat ke??or pelik n aneh..

Love Amni said...

byak la kau pnya kenduri!

oranglidi said...

ahaha!

Luca said...

gua rasa lu semenjak pegi singapore ni lu da jd gila.

kejap ada gmbr.
kejap ada lagu2.

mana lu punye minimalis?
choi!

Luca said...

gua nak bgtau satu rahsia.

dulu gua penah curi kaset sepultura roots ni kat kedai keset.

moga tuhan ampunkan dosa gua!

FdausAmad said...

Gua dah naik satu lagi makam..
Tapi tak sampai tahap tersasar jadi propeser cinta macam lu.
Bawakla taubat woii!

pu3syakira said...

drpd letak freak tu jadik pelik...
baik letak ganti freak tu ke mengganas...
Hardcore sket bro :D

Luca De Ketiak said...

itu anugerah tuhan pada gua skang ni..

love love love!

ayuh kita raikan cinta!

cookie devine said...

freak atau jerk?
entah laa
apapun jiwa mst love.

BajuKurung said...

Luca dh mkin parah skrg nie.. ayuh selamatkan beliau.. pidomat truskan usaha lu.. freak tu adik gua leh trgkan kt lu.. :P

Faizal Nizam said...

nice job la bro.. halamak.. tunggu lu punye cover Melayu..

salam ziarah.

freak tu maskudnya pelik boleh, gila pun boleh.

Anis Mohd said...

ha3x