Saturday, July 25, 2009

Sindiket Bawah Tanah - Dalam Siasatan

*************
Hari ni I dan hubby tercintaz (muahh muahhh!!) pergi jalan jalan di pasar b0r0ng Selayang .

Attach:
#gambar 1: bangunan pasar borong selayang di ambil dari dalam kereta
# gambar2: tulisan pasar borong selayang.Ini bukti kit0wang betol betol pegi taw.

Kit0wang pegi bersama Haikalish Razafiqkh Qabil, baby kami yang suka menyakat mummy dan daddynye..0uchhh,teng0k tu dia sakat lagiJ

Attach:
# gambar 3-7: 5 keping gambar baby bernama Haikalish Razafiqkh Qabil dalam pelbagai posisi
#gambar 8: baby meletakkan tangan ke muka I dan hubby
ßini yang I maksudkan Haikalish Razafiqkh Qabil sedang menyakat kit0wang

Pasar Selayang itew xlah jauh dari rumah kit0wang, ab0ut 3 km….

Attach:
#gambar 9: signb0ard Pasar Borong Selayang 3km berwarna biru,juga diambil dari dalam kereta

Walaupun just 3km,tapi U0lsz jangan salah sangka..perjalanan tetap jaauuuhhhhh!!!.Skunk nie jalan ke sana dah jadi lambat..always traffic jam..BENCiii TAAWWW!!!!

Attach:
#gambar 10: kereta yang banyak..sedang traffic jam
#gambar 11: muka tengah bengang sebab traffic jam

0hhh..banyak yang I nak k0ngsi with U0lsz actually..tapi I g0t t0 g0 n0w..Nak bawak baby jalan jalan naik str0ller baru yang kit0wang beli di SOGO last week.

Attach:
# gambar 12: str0ller baru bersama tag SOGO

***********

Gua jumpa entry ni dengan status draft dalam list post SEMBANG KENCANG.Sebijik gua copy-paste balik.Gua saspek ada unsur unsur sabotaj.Bini gua anti-blog,dan beliau juga baru lepas besalin,nak jalan pegi jamban pun kena berpapah.Gua rasa bini gua tak terlibat.Lagi pulak rumah mak mentua gua takdak internet,yang ada cuma ASTRO tanpa ESPN.

Gua akan tubuhkan Suruhanjaya Diraja untuk siasat hal ni.Mentang mentang intenet gua kena catu!.

Di sini gua nak tanya lu orang dengan tiga (3) soalan sopan;

1.Sapa yang pandai pandai buat kerja gila pegi curi username dengan password blogger gua?

soalan kedua..

2. Haikalish Razafiqkh Qabil ni anak sapa dia?

soalan terakhir..

3. 'Uolsz' tu apa jenis binatang?..dan beberapa kosa kata lain yang gua rasa mistik dan sukar difahami.Juga,kenapa perlu warna warni dan ada BOLD?

*******
-“Ah Chong,ini screen cakap gua pakai empat puluh enam minit..tadi lima kali putus gua sudah rugi sepuluh minit dia takdak kira,apa ceritaa?,Gua mau bayar lapan puluh sen saja!”-

Choww!!

32 Nasihat Ikhlas:

Nur Syaza Azrudin said...

hahahahahahah!!
hahahahahahah!!

ya allah.sumpah lawak.hahahaha.

qishie said...

hahhaaha..hackers version mak nyah jatuh cinta dgn blog lu la tu...ahahha

uolz = you all la...
tu bahasa gedix2..
gua tau sebab gua selalu tgk discovery channel

arnamee said...

salam.

ekeke.
sape punyer kije ni.
kena buat siasatan lanjut;)

@deyLL@ said...

lain kali letak CCTV lam blogspot..

olin said...

ish3.. sian. kecerobohan~

Ivy Metaga said...

hehehe..sapa ka itu...

Kaseh said...

sepanjang lu teman bini lu berpantang tu..lu ada guna internet kat cc ka beb? rasanya masa lu dok buat post entry before2 ni...pastu lu lupa signout ke..apa ke..maybe adala tertinggal username n password kat pc tu kot.. kot la.. kalau tak impossible ada org amek pass blog lu.

sharamli said...

uolsz tu kucing

naek tegeliat lidah nak menyebut nma baby tu..

langkasuke said...

pandai lu bikin cerita gedik..

mati2 gua ingat lu dah tukar format penulisan..

kah..kah..kah..

a kl citizen said...

perempuan berkebaya merah tu dah berani guna internet lak ya...

Mr K said...

Ye ke ada orang hack? Entah2, tu style penulisan diri kau yang sebenarnya kot hehehe

Medi said...

gua tak pasti citer lu ni betul ke rekaan semata mata.tapi gua rasa ni satu sindiran besar buat perempuan perempuan yang jadi follower lu kat sini.

macam sial bila gua melompat kat list follower lu ni.

kalo pun pemikkiran tak matang pun jangan la tunjuk kat orang lain.aduh..please la..

ape2 hal.ni entry yg mantap. two thumbs up!!

Anonymous said...

hahahahaha....
sian ko wei...
xpe2, ko buat2 la ape yg ptt.
solat hajat ke...istikarah ke..
mane tau dpt petunjuk sape tok dalang disebalik ni. tp ak ase die pilih blog ko sbb die ase blog ko popular kot. tahniah la pade ko!
pape hal pon, memule td mmg igt ko da tuka gaya penulisan ko. xbest, seyh....
kteowg...kteowg...gedixxxx btoll la...

azleya in the house said...

trkejut bler bce bro tlis gitu...hahaha
siape punye angkara la...
mengapakah perlu org itu melakukan perkara seperti itu ye??mushkil2

Luc DK said...

kimak ape ni?

pu3syakira said...

nih mcm nak tunjuk2 betapa romantisnya dia n hubby kat u nih...
hahaha bleh plak pas post entry nak bwk baby jejln? mende buat kat cc jek...
adoiyai... baek hire inspector gadget, senang utk u buat siasatan terperinci nih :D

noor afzan said...

waaa..ingat lu dah berubah..
rupenyer owang nak sabotaj yer..?
haha~

siasat jgn tak siasat bro.
kes berat nih

Anonymous said...

google keylogger
mungkin boleh membantu...

SuperPosmenLady said...

saya tahu aper UOLsz tuh..hehe tak penah guna tapi copy tah malaun mane punya belog..UOLsz=you all..seyes tak tahan...hahahahahahahahaha..

syahidahariff said...

nasib baik xpublish..org tu nak tolong lu kasi banyak skit entry kot..

@LiYaNNuaR said...

x penah tjadi sejak blogging... huhuhu

Luca De Ketiak said...

skang lu da ada idea utk nama anak lu?
o.klah tu, idea gua lu reject!

gjiEsaLim said...

bro..dh dpt tgkap penceroboh tu jgn lupe update secara detail n semasak2nye k?

api said...

uit....
gua gle getik tgk blog lu asalnye...
tp da lu citer cmtu,gua tumpang kesian.....
huhuhuhu

najwa hazirah halmi said...

ahahaha..
terkejot gak muler2 bacer entri nyh...
ahaha..
ingatkan mimpi haper la kamoo tukar style blogging..

aha..ader secret admire kowt!!
ahahahaah~

sangat pelik namer baby tuh...
adoi2

nasuha ahmad helmi said...

taniah sebab ade baby baru!
ape2 mmg saye kOnfem datang melawat blOg ni selang 2 3 hari sebab entry u mmg sempOi!
selamat menjaga baby baru =)

qishie said...

eh..tukar pendapat..
aku saspek ni sisi diri ko yg sebenar.

lalalala

:p

NenekPenne said...

ha ha ha....
lu punya blog kena sabotaj!!!!!

gua ingat bini lu tak kasi lu blogging lagi....

Ashare Alias said...

syukur di draft je..

Cik Tembun said...

AKU SOKONG
aku rasa ni sisi ko yang sebenar.
tanpa sedar ko buat posting gitu..
aku rasa pada waktu itu, ko gi CC ah chong tanpa ko sedari.

fallen angel said...

ni mcm petanda weyh. lu pikir la sendiri. heheheheh.. sumpah kelakar k.

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

uiks...aku penah baca entri ni kat blog sorang pompuan. mula2 baca entri ko ni, ingat ko nak kutuk cara penulisan dia.rupenye kes lain...musykil ni...