Saturday, September 3, 2011

Sembang Kencang II


Snippets:

1. Draft pertama Sembang Kencang II sudah selamat tiba ke meja Chief-Editor.

2. Cover muka depan juga sedang dalam proses persiapan.

3. Sedang memilih publishing house yang quote paling rendah.

4. Target print dalam 500 naskah.

5. Target berada di pasaran dalam awal Oktober.

6. Sembang Kencang 2010 juga ada sebuah syarikat penerbitan bumiputera nak terbitkan. Kalau jadi (ingat keyword ni..'kalau jadi'), naskah rilisan kedua Sembang Kencang boleh didapati di Kinokuniya, MPH dan Popular di seluruh Malaysia. Gua kalau ikutkan memang dah tak nak sambung cetak, tapi syarikat penerbitan sanggup keluar modal semua, ikut suka kau orang lah!.

7. Harapannya, hasil jual buku ni gua boleh beli kondo area Jalan Ampang dan memiliki sebuah kereta sport.

14 Nasihat Ikhlas:

Sembang Kemas said...

hahaha,weh gua nak senaskah,pos kat gua boleh?

Abang Zam said...

rezeki anak-anak
alhamdulillah

Mimie.Candy Cane said...

cant wait..

phamizah said...

tahniah!

-sy yg telah sekian lama jd pembaca senyap

syahirah sabri said...

pasti beli!

LS said...

cantik.

Anonymous said...

point no 7 tu xleh tahan.. memang kencang! haha

Dr. Ben said...

dah no 2 dah? memang produktif!

(the naked writer) said...

pelan2 kayuh bang...hehe

Rin said...

SK II katanya..

em said...

pergh!
dah nak ada SK II tu..

jiran sebelah said...

kenape dah xnak sambung cetak yg buku dulu? bukan sepatutnyer berbangga ker dapat re-cetak?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

harga jangan mahal..macam yang dulu kira ok

sha83@kaizer said...

amiin smoga tercapai harapannya =)