Sunday, July 24, 2011

Komen


Gua mendapat satu komen, macam ni dia punya komen:


Kenapa anda sudah jarang mengemaskini blog anda?
Saya sering menunggu entry-entry terbaru dari anda,tapi apakah balasan anda kepada saya?
Anda sudah semakin jarang mengemaskini blog anda.
Saya kecewa dengan anda.
Kalau ada pon,hanyalah entry-entry yang tidak menarik.

July 22, 2011 9:51 PM


Bila gua fikir balik, penulis blog juga ibarat lilin yang membakar diri, menerangi hidup orang lain..

Dulu masa scene blog gua tengah menaik, ramai yang emel emel nak borak borak, tidak kurang juga yang ajak jumpa nak melepak..add friend di fesbuk jangan cerita lah.

Tapi sekarang ni dah jadi lain,

Bila gua pula ajak jumpa, semua lari lintang pukang tak cukup tanah..

Apa maksudnya semua ni kawan?


Ahhhh gua nak pergi berehat...penat bercakap 2 jam tadi tak habis lagi ni.

16 Nasihat Ikhlas:

si kacak bergaya said...

Ajak jumpa nak masuk takful tanak la.. kekekekeke

neyra shazeyra said...

hehehehe

Hazwan Arif said...

naseb baek gua x add lg

nizamsani said...

takut dengan aura takafulman. :)

Penulis Bogel (the naked writer) said...

cuba buat entry umum kematian...baru tahu peripenting atau suamsialnya kewujudan kita...*cara bodoh yg cool

Rain said...

biasalah tu... hero tak semua org yang suka ye dak? keh keh keh...

LS said...

sebab lu jual takaful!

Anonymous said...

btul bro...lu dah kureng menyengat skang ni...frust gak

SynicalMind said...

sebab diorang tau lu dah jadik takafulman. hahaha! padan muka.

Encik Amie said...

jangan menyerah kalah bro.

zack zukhairi said...

kah kah kah! guwa rasa dah tiba masanya untuk lu beralih profesyen.

I want to lose weight said...

buat-buat tak paham :)

Encik Khairi said...

dia punya stim tu dah tak mai ka bro? hehe. brg rare mmg susah nak menten.

Hamdan Kurma Aziz said...

aku check 2 kali shari tgk update ke x...

SUXX said...

biasalah bila kita tengah Top ramailah nak berkawan, bila dah kureng sikit ramai menjauh.

aku nak jd Hanis Zulaikha la mcmni. pfft

Anonymous said...

masuk opis blog pertama aku terjah malaysiakini dgn tukar tiub lepas tu blog lu ni bro..tiap-tiap hari tanpa jemu..ku akn setia menanti..