Thursday, December 9, 2010

Lagu Tadika di YouTube



YouTube ni memang bodoh macam kambing!

Bodoh bodoh bodoh bangang bodoh bangang bodoh!!..paling bapak punya bodoh!

Ini lagu budak tadika la bodoh!

Menyusahkan gua tahu tak?,

29 Nasihat Ikhlas:

piNky LuCiA said...

hahaha. jangan laa marah sampai macam tu sekali. huhu.

Lizzam said...

lagu untuk anak...iklan untuk mak...bapak nye pun leh la jugak..

LadyRye said...

tak pa

pendidikan seks (PEER)!

mofaizmz said...

iklan punya cerita.. siaran berbayar tu.. hahah

CERITA LEBAT said...

kah3...iklan utk mak2 takda ke?

ddaooze said...

caya r..sekaligus untuk anak yang seterusnya..haha

The Nurul said...

apa pulak soalan fateem kali ni? hakhak

cik bintang said...

saba2 , ,
jum layan lagu tu dulu okey :D

Hidemichi said...

aik...terasa ke?hahahahaha. marah bukan main.

Jarr said...

tak beragak kebodohan mike mike ni seme...

Ismail Fitry said...

Kau klik tak? Mesti kau klik kan? Hehehe jangan tipu...

su said...

Hahaha..ok gak lagu ni...leh mengimbau kngn zaman tadika dolu2...

Fiq said...

melentur buluh biarlah dari rebungnya.. ye dakk...

djambu puadovich said...

abah2, pancut awal tu apa? hahaha

lalink7 said...

hahahahha..abesla kalau fateem baca niee..dah satu hal nak kena explain..sabar2..hehehe

nizamsani said...

kalau klik jadi apa?

noorafzan said...

huhu..
youtube tak paham bahasa melayu.
dia ingat tu link for budak2 juga.
lalala~

Wolfis Black said...

hahahaha..pendidikan seks melalui youtube

Awang Joe said...

one youtube tue...hehe...

Muhammad Burn said...

bodoh, bengap, bebal dan bermacam b lagi

♥cutebabygirl♥ said...

semua video pun ade yg tu. i dah prasan lama dah. bongok tol. huhu

neyra shazeyra said...

wowww pendidikan seks awal

AMMOSHAM said...

kah kah kah kah..solut pada sape yang pancut awal..kah kah kah

Encik Tikus said...

kah kah bodoh

Amiey White said...

hahaha terbaik ! ada button like x entry terbaik
memang youtube ni bengong~
citer lain iklan pasang lain suel

SpaQue said...

nice iklan..haha

Latest entri Pantai Cherating dan Ombak Jahat

Gadis spanar said...

ish ish apa nak jadi laaaa

MKriza said...

semalam baru buka youtube ni bagi anak saya tengok. tiba-tiba terpancul iklan tu.
Ni bukan bodoh lagi. Dah tahap superbodoh dah.

sicomot-comel said...

law budak2 klik,,,dorg nmpk ape ek??

tnye jer coz ta pernah trase nk klik2 kt link bangang tuh..hoho