Saturday, October 16, 2010

Reveal Loop (II)



Bergurau gurau jugak..tapi kalau dah tanam alat dalam badan ni susah juga nak buat cara bergurau. Tulis blog ni pun tak tahu la lepas ni apa cerita. Rumah siapa nak kemas?, berak budak siapa nak basuh?, makan siapa nak masak?,

Reveal Loop telah di implant ke dalam badan cikgu untuk merekod degupan jantung terutamanya ketika beliau penat dan lemah yang selalunya membawa kepada pengsan.

Dah baik?,

Nanti dulu...Reveal Loop merupakan langkah pertama dalam proses rawatan. Perjalanan masih jauh dan panjang...dan jururawat di Hospital itu juga masih ramai yang belum gua fesbukkan.

16 Nasihat Ikhlas:

Lann Shaukani said...

Ayat last memang celaka.

-aPi- said...

moga cikgu shat seperti sedia kala...

:)

siggplus said...

dh add jgn lupa suggest dkt aku.

Helmi said...

Bergurau,bergurau jugak.igt kat cekgu tu.

eDdY said...

gua tgk mcm hp pon ader mende alah tu..
aper2 pon aq doakan semoga cikgu cepat sembuh..
b4 tu..lu la kena cebuk berak anak..haha

.s.o.f.i.a. said...

chetttt!!! sempat lagi menggatai!!!

apapun, hope everything goes well.............

noor afzan said...

cikgu kuala kubu sakit ape nih bro..
moga dia cepat le sembuh.

YatieJay said...

Saya doakan your wife cepat sembuh....kesian kat fatin dan faseeh (dan jugak bapaknya!).

Syed Idid said...

banyak berdoa agar semua selamat der....nothing else matter.

Lizzam said...
This comment has been removed by the author.
Lizzam said...

Didoakan semoga cekgu sihat, dan tahniah kerana
dah dapat berbinikan seorang cyborg.

terbangz said...

moga Allah memudahkan 'semua' urusan sedara.amin.

aBah said...

Assalamualaikum. Di panjatkan doa semuga Cikgu segera sembuh.

Berfacebook dan blogging adalah rutin ketika santai je bai. Kebajikan keluarga
adalah asas kebahagiaan.

Semuga result dari loop back tu bukan menunjukkan masaalah jantung. Hanya doktor jer yang tahu komplikasi nyer. Bersabar dan bertawakkal

Pala Maldini said...

sakit apa yang siap 'tanam' barang dalam badan segala bagai ?

'LiTTle BEaST' said...

sempat je nk pk psl jururawat..hampeh betul..lain kali da lang2 knl jururawat tu bwk balik suh kemas umah..ade gak guna nya..haha

nursarah puteri biru said...

moga cikgu cepat sembuh, cepat kuar dari hospital.