Tuesday, August 24, 2010

Rock 1991


Muzium Negara, Kuala Lumpur 1991


Pakai seluar jeans pasar malam lipat bawah dua kali dekat kampung gua memang musim masa ni. Gua test market bawak ke Kolumpo.

Kasut tu nampak kasut gua tu...gua rembat kasut sekolah tu jangan main main!.

Talipinggang pulak kepala besi, memang saja tak nak tunjuk, apa benda JQ?, GQ?

Paling penting jam tangan lah....Boy London boleh tukar warna bai!

Masa ni juga gua hafal lagu Takdir Dan Waktu dan dah pandai main 'kirim salam' sikit sikit.

Amacam? rock ke tak rock?, ke barai?

29 Nasihat Ikhlas:

piNky LuCiA said...

ala... comey nya memori masa lalu.. hehehe

FatinZol said...

inesen owh ! haha

Boneka Tak Sakit said...

fulamak bro mampu tu jam tukar2 warna wakakakakakak!!!

budak BAIK said...

taip sms sebelah tangan ke belom time nie..hahahaha..

siggplus said...

betul la orang cakap, lepas kahwin mesti gemuk

Soraya Zainal said...

Boy London!

jam paling hot dulu.. aku pon ada. haha

o kambeng hitam o said...

jam boy london yg kegemaran tu. haha

makdara TERDIVA said...

rambut gQ paling top..haha!

Hidemichi said...

Masa tu kalau takde t-shirt Boy London mmg tak joing la...

'izzat said...

ada ke tshirt boy london?


-----


hhaha. jam boy london simpan dalam peti ais dulu.

MOFASAD said...

itu dulu

sekarang perut dah boroi

ekeke

ptos said...

time tue lu dh kenal boxer?

Latifah said...

giler innocent gambar lu bro.
tahun 1991 lu darjah 3 kan bro???

iYda Juhar said...

rock la sangat. kaki seluar pon lipat. hahaha

Cik Agogo said...

pherghh... nostalgic kot...

jam boy london yang tak tahan tuh...

sapa ada jam tu dalam kelas masa skolah dulu... semua awek2 pandang2 lahh...

Lann Shaukani said...

Macho2.

SUXX said...

Seluar Alien Workshop lu ada tak dulu?

ayobkelubi said...

ini bukan rock. ini mat belia sesat kat kl.

Pala.Maldini said...

Hahahaha... rock.. rock !

Kurang satu je bai.. lu patut pakai baju iron maiden ke atau kurang2 nya baju xpdc.. baru rocks!

amirpo said...

kecik2 da rock!hahaha

shiela said...

haha..aku pun penah ade jam boy london tuka2 kaler..kire cool sgt lah tu..

White Bird said...

boy london bertukar kaler tu =)

jambu batu ada bijik said...

cam jambu jer...;)

nizamsani said...

rocker pakai jam boy london.
haha.

oranglidi said...

rock kapak habis.

lengan sinsing takleh blah.

a little less conversation said...

slack la brader..lu muka jambu..cane mau rocks..

.s.o.f.i.a. said...

ha ha.. bajet rock abes la camtu???? jam boy london tak tahan tu!!!! ha ha.....

Anonymous said...

brader , kasut mesti BRAND ALIPHHHH

mimizuzuhaha said...

kiranya taim ni dah habis bergaya kan