Saturday, July 17, 2010

Kaset NOW


Siang tadi masa gua kemas stor terjumpa balik kaset NOW cetak rompak yang gua beli masa darjah lima dulu.

Gua geleng kepala. Nak menyesal pun dah terlambat.

Patutla senang sangat gua tangkap lagu si Shahir ni. Sekali dengar pun dah boleh ingat.

Macam cilaka!


20 Nasihat Ikhlas:

fndrocka said...

gua tak faham

marina anakcikbob said...

ciplak ek?

R.K said...

burn la , kasi konvert .mp3
lepas tu share !

Yot | is | Yati said...

melodi sama? ape tajuk lagu? mau carik.

Anonymous said...

tu la pasal, hamba pon rase lagu tu mcm dipopular blk, mmg pernah ade lagu nih

Anonymous said...

now tu kuar masa form 2. darjah 5 madefaker ape?

ada lagu zombie, wet wet wet, sunny came home, foolish game dll.

gua curik kaset ni dulu. gua ingat.

Berd said...

tak paham. gua nak penjelasan yang lebih sempurna.

Anonymous said...

NOW masa masa form 2 ni?, NOW uk ke NOW us?

Ada lima negara bawak keluar NOW ni.

hentakbelipat said...

kene bawak2 betobat tu

Pelatt said...

tak paham. gua nak penjelasan yang lebih sempurna.

TerraKota said...

memang subtle bro!

Pheww..

Orang kata bila asas dah salah..sampai ke sudah la salah.

So sekarang boleh tuning ke 'rock' elok elok ka?,

hahahaha...

True Rocker said...

Gua pulak rasa makan dalam..demn!

kaset KRU Awas ada lagi ni haa..kena sorok cepat cepat.

si dungu said...

Adakah aku yang makin dungu, ataupon ko da tak reti bagi hint2 yg power?

Satu haram pon aku xpaham apa signifikan NOW dgn lagu Shahrir dgn ko cepat tangkap.

Anonymous said...

NOWseheart ek
tanda suh bertobat tu

cinta said...

hah? hah? ade perlanggaran hakcipta ke? mula2 dgr dulu igtkan lagu retro skali lagu baru daa.. ntah2 org yg compose lagu ni adik bradik dgn yg dlm kaset tu. mana la tau..

Anonymous said...

ko beli kaset now masa darjah 5??
mesti ko skang dah tua kutuk nii..
heheheh...

Anonymous said...

bro xsangke ko rupenye berjiwa pop dan bukan berjiwa rock... sbb tu ko sng tangkap lagu shahir kannn... hahahah

kitt said...

Now tu kalu nama penuh Now This is what i call music ke? ( ke aku mandai2) tapi seingat aku, kaver dia ade font NOW tu besar..mmg dakyah sungguh..haha

mus said...

kan? gua mmg dh syak lgu shahir tu mmg ada sama dgn satu lagu lama.
tapi lupa tajuk apa, melodi dh main2 dlm kpla otak ni.

pornama said...

lagu kumpulan WOW kot..haha..