Saturday, July 10, 2010

Faedah Menulis


Fateem berlagak dengan teddybear kanggaroo, beruang Koala dan bekas pensel yang dihadiahkan oleh seorang pembaca SK, saudari Saudah dan keluarga yang tinggal di negara Australia.
Terima Kasih gua ucapkan pada saudari Saudah sekeluarga. Nanti gua pergi Australia gua belanja lu makan makanan Australia. Tak lama dah, dalam tahun 2015 macam tu la.

Untuk pengetahuan lu orang, ada juga pembaca yang bagi hadiah berupa wang tunai, kereta mewah dan rumah superlink korner lot dua tingkat setengah, benda benda ni sumpah gua tak berani ambik, risau ada perangkap!.


p/s: Fateem juga seorang penyokong tegar pasukan Brasil. Yes!

Lagi review SEMBANG KENCANG di SINI. Terima kasih fndrocka. Ciss review sampai dua kali, nak mintak duit dari gua la tu.

18 Nasihat Ikhlas:

Khairi said...

Fateem ada iras muka lu la bro. tahniah!

nizamsani said...

nak juga.

fndrocka said...

gua dah jatuh hati dengan anak lu lah...minggu depan gua datang merisik

Review buku 'Sembang Kencen' Karya Brader Pidomat

LANN said...

Brazil dah out! YES!

syerah z said...

waaa Fateem, dah dapat dah koala dengan kangaroo tu?
bestnyaaa :D

comel je Fateem pakai tudung!

Anonymous said...

mcm muka emak dia

-gurubesar-

NenekPenne said...

hoh..cikgubesar pun ada komen...cayalah..

cepatnya fatheem membesar...apsal gua tak tua2 eh... :)

nurulfive said...

fateem sgt gembira!!!! hoyeahhh

iqbalsyarie said...

Whooaahhh...mantap!!!
Latest post:Menarik!Kisah pemabuk bersolat

jo said...

masa gua kecik pun gua comel macam ini la..

Leena said...

Err... kalau dah kangaroo, kangaroo je la. Apesal ada teddybear pulak? ha ha...;)
Apa2 pun, memang terserlah kecomelan Fateem.

siggplus said...

kesian fateeem kena paksa pakai baju brazil.

lu mmg bapak yang kuku besi.

missvelvet_xerwa said...

SALAM SINGGAH~

neyra shazeyra said...

comell~

SUXX said...

Gua dah baca aritu buku lu, adik gua yg beli kira sharing. blh tahan juga terangkat tapi kadang2 pemilihan font dan rangkap tu wat mata gua berpinar.

tp lu mmg pandai mengolah. syabas.

djambu puadovich said...

patut namanya teddy-roo sbb kanggaru. hehehe

mimizuzuhaha said...

Brazil leh cuba lagi 4 thn

Abg Mat LordHaya said...

Bro buku lu ni mcm mana nak dpt eh.. gua br je follow SK ni