Saturday, June 26, 2010

Review Buku


UPDATE
Review pertama buku SEMBANG KENCANG oleh Hentakbelipat, boleh baca DI SINI. Terima kasih kepada Hentakbelipat.

UPDATE 2
Review lagi oleh brader firol, boleh baca DI SINI.
Terima kasih kepada firol.

UPDATE 3
Review lagi oleh brader dalyanoon, boleh baca DI SINI.
Terima kasih bro.

*Kalau ada sape sape yang buat review SEMBANG KENCANG , sila beritahu supaya gua boleh cakap terima kasih dan link kan review lu orang untuk bacaan umum.

16 Nasihat Ikhlas:

مريم أبو أحمد said...

tengah tunggu buku... bila tah nak sampai.

daLyaanoon said...

gua dah hasut member2 gua layan SK!

FdausAmad said...

Maryam : Buku dah hantar hari Isnin tadi.harap harap no problem!.

Dalya: Jangan layan saja..hasut suruh beli la.

mR.sYaH said...

kat kedai xde jual ker...

Khairi said...

Salam incek,

dah bank in. sila cek emel. Terima kasih!!

Gua sokong lu

jo said...

haha..gua cuma takde masa nak menulis. tapi sk memang terbaiklah brader!

noor afzan said...

syan ak review gak tapi buku pun x sampai agi..sedihhh~

FdausAmad said...

Sabo sabo..buku lu esok gua pos sekali lagi..

مريم أبو أحمد said...

ok dah sampai dan dah review juga.

.::WaNiE::. said...

muahaha tak review lagi sebab blum abis baca

tapi mmg cool wa dah baca separuh daaa

AMMOSHAM said...

bro, macam mana nak review. lu tak kasi lagi kat gua...huhuhu

FdausAmad said...

Woii apek kasi la alamat.

fndrocka said...

belum baca lagi so takleh review

neyra shazeyra said...

dah review kat sini sikit: http://www.ieyra.com/2010/06/carca-marba-hidup.html

Kak Mas said...

Cikgu2 taska, tadika, sk, sra, smk, smka.. ramai yang tertekan dengan dateline. Apa solusi? Rasa macam nak upah indon @ bangla je buat rekod pelajar ni. Berjam2 ngadap dia je..

Aqeel said...

wahhhh bila nak dapek buku nihhh ahahahahaha