Sunday, June 6, 2010

Buku gua..


Gua dapat maklumat dari penerbit, buku gua dah nak masuk kilang printing. Kalau ada rezeki hujung minggu ni sempatla jual di KLAB.

Makwe makwe blog yang kata nak beli itu hari ada dekat seratus orang kan?. Haa Lu orang jangan sekarang nak menyamar jadi tiang letrik. Gua mengorat sorang sorang nanti.

Kepada brader brader pulak, kita ejas cara jantan la.

***

Rasanya print tak banyak. Mungkin 100 atau 200 naskah.

Harga buku penerbit belum umumkan lagi. Paling mahal boleh pergi rm20.

Siapa siapa yang nak booking boleh booking sekarang. Gua simpankan siap siap. Nanti dah setel gua kontek balik lu orang.

Bila lagi melayu nak tolong melayu ye tak?

17 Nasihat Ikhlas:

Anonymous said...

mana formspring lu

LANN said...

Brader, nak satu.

email: lannshaukani@gmail.com

reen_sofee said...

buku ape bro?

Anonymous said...

woi mahal gila lu letak rm20

Firol said...

Haa...gua mau....

kabel said...

gua mau tapi malu

haha

farwalis said...

ejas cara jantan camne bro? rasanya aku jantan dahhh

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

salam bro..paling mahal rm20 kan? wa order 1, kalau lebih rm20, wa saman lu 20kali ganda...ape la sangattt dak? dah kuar kang wa bg alamat..

hentakbelipat said...

brader..buku apekah..gua macam berminat...hazwanfaiz87@gmail.com

ptos said...

lu simpan 2 kalo harga die RM10-liberowinger@gmail.com

jo said...

ok. gua nak. simpan 1 ha..

nizamsani said...

hebat.

Dany Quecera said...

"Bila lagi melayu nak tolong melayu ye tak?"

taktik base..ekeke

Khairi said...

betoi ka ni? simpan gua satu. Kalau tak best boleh refund tak?

AjuA said...

gua mau satu... ribu keping!
barang rare macam ni harga bole up sampai 3.5juta paun

Sang Harima said...

gua nak satu..
simpan dulu ye sementara gaji gua seratus sebulan ni..

nanti masuk belajar balik, gua beli pakai elaun buku teks..

shakinah said...

KLAB?
cantek. jimat duit pos aku.
hehehehhh.