Sunday, May 16, 2010

Selamat Hari Cikgu


Cikgu Kuala Kubu nak klem hadiah pulak dari gua..

Mengada ngada!!

***

Anyway, Selamat Hari Guru untuk cikgu Kuala Kubu dan semua cikgu cikgu seluruh Malaysia.

Kepada cikgu lelaki gua nak pesan,
Jangan raba raba pelajar perempuan woii, tak baik la..

Dan kepada cikgu perempuan pulak,
Bilik guru bukan tempat berniaga ok?

11 Nasihat Ikhlas:

mcjust.lol said...

happy teachers day! =D

suamihanyisterizuki said...

selamat hari guru cikgu kuala kubu...

*pssstttt, today besday sy, mehla wishh sy...wlaupon sy bukan cikgu...hahaha silap bgtahu beb*

Did said...

kahkahkah!
kesian la kat cikgu kuala kubu tu.
hadiahkan la sejibik pen merah supaya dia bersemangat nak menanda kertas.
kahkahkah!

siggplus said...

tu belum kira cikgu jadi usahawan hai-o lagi tu.

buku persediaan mengajar pun tinggal sebab nak pegi 'function' setiap rabu.

.::WaNiE::. said...

selamat hari guru utk wife kamu :)

CheQ PP JoY said...

selamat hari gutu..weeewwiittt...

Lee said...

nasihat terbaikkk! haha. xD

siti murni ishak said...

selamat hari guru...

jo said...

raba-raba?
perrgghhh...
selamat2 kepada cikgu kuala kubu..

NenekPenne said...

gua suka ayat yang last tu...
bilik guru bukan tempat berniaga...

bilik guru tu tempat pasar pagi... mcm2 ada...hua hua hua...

Nur Syaza Azrudin said...

bukan tpt berniaga satu. bukan streamyx mahupun wimax ka apa jenis broadband lahhh.lagi laju dr internet pn boleh jadi dia punya kelajuan pergerakan info tu.