Saturday, March 13, 2010

Frank Zappa on the Dick show

video

Princess Jewish - Dia jawab selambe gampang...

Hari ni dan hari esok, kita rehat di rumah makan pulut udang dan minum kopi O. Kalau ada pasar malam, pegi beli putu piring cukup, lepas tu balik. Jangan buang masa dengan trafik jem atau bersesak di IKEA. Dekat luar tu orang ramai macam ada kenduri, budak budak sekolah time ni la nak pekena baju Top Man, kasut indie, rantai moto, gelang paku dan pergi tengok wayang dengan makwe, yang juga seorang budak sekolah.

Ahh..budak sekolah yang gua maksudkan bukan seorang, tapi lapan belas juta orang..

Sekarang ni kalau bejalan jumpa budak sekolah jangan tenung tenung, silap timing boleh kena pukul sampai parah..

p/s: Gua juga sarankan lu orang layan semua talk show yang ada muka Frank Zappa. Crossfire terutamanya.

6 Nasihat Ikhlas:

Anonymous said...

1 st!!

Rocking said...

Rank Zappa rulessss!!!!

TerraKota said...

Pehh..lu pun layan Zappa?

-aPi- said...

bdak2 hingusan bro,
cmtu la..

Nur Wajdan said...

tak larat nak tengok berita la ni. khalwat, zina, perkosa, bunuh, dera etc. Rasa mcm dah dok kat Colombia

j.amyemeelea said...

gua lagik terpk nie beb, in rantau asia nie kan...does malaysia have a 1st amendment tak ehk? even in singy! *gasp* or something remotely similar?

gua kekek part FZ asked lofton to "ciom funtart gua~"...abeh muka menten *hurhuruhurhur*

power gedegak peh clib recommendation. \youtube/