Wednesday, August 10, 2011

Rotan baru beli



Lepas ni,

Malas semayang, malas baca buku, malas ke dapur, kerja mengadap tivi, kerja mengadap angry bird,

Memang gua libas sampai bebirat!


Sebelah tu gua punya jaket Jerman. Bunga dalam pasu tu bukan hal gua.

23 Nasihat Ikhlas:

rudz said...

jaket jerman takpe .. jangan libas macam orang jerman udah ler

Aishah Amira said...

ahaha . panjang tol roti panjang ni T_____T

Afikah Aziz said...

perghhh best ni klu kena keh3x :P

sEmut said...

tak rare la beli..

Tishya said...

mcm yang mak aku punya dulu2....tapi paling ganas dia buat pun kt tangan and bontot. kadang2 libas sambil berlari ada la kena betis kaki.

bujal X said...

saya guna penyangkut baju je bang~~

Maryam Kamal said...

malas ke dapur tu keje sape? :D

Anonymous said...

malas ke dapur 2 bini lu ke...hahah

Dr. Ben said...

bukan anak je gerun tu bro... bini pun ;)

Lesongbatu said...

masa gua dulu..kalau main gantung gitu je.mak gua xdan nk libas rotan dah gua sorok dulu.kahakah

g0m0k9enDek said...

macam hiasan semata-mata jer.. :P

Maryam said...

yang keje mengadap blog dan fesbuk kira macam mana ni?

Amcek dan kehidupan said...

umur fateem berapa kau start beli bende alah ni? kene berguru ni.

bapak aku dulu, dia gulung2 surat kabo je. belum kene, memang dah nangis dah.

cikpia said...

ngan aku sekali terasa gerunnya.....

Wahidah said...

uik garangnya dieee

dobot said...

Aduhh! Sakit tuu. Bdn aku pernah birat sbb rotan panjang mcm tuu :(

Lily_ said...

garang..gua naik gerun...

Waqheh said...

jaket jerman dah. didik mesti cara hitler ni yer dok

cek chun said...

ni pesanan ayah untuk ayah ke ayah untuk anak??

ada mokhtar said...

uih garangnya...

zati qibtiah said...

garangnya pakcik ni...ish ish
kalau kami cikgu rotan students bleh tk?nnti tk pasai2 bapa dia pun bw rotan mcm ni nk rotan kami huuhu

Azry Razak said...

pakai tali pinggang lah. tali pinggang!

yamyam ori said...

abahku akan gelak bila perasan rotan da kene sorok.bila tnya sume ckp x tau :b