Tuesday, October 26, 2010

Menara Warisan Merdeka


Dalam Fesbuk ada 3 golongan;

1) Menyokong pembinaan MWM
2) Membantah pembinaan MWM
3) Pergi la jahanam apa benda pun..gua apa peduli.

Yaa. Gua adalah golongan yang ke 3. Tapi sebenarnya, sama ada mereka golongan 1 atau golongan 2, mereka adalah sama macam gua.

Tak percaya??,

Kehkehkeh!

nota tambahan:
Entry ini sengaja tidak dipanjangkan demi menghormati slow-pick up-reader.

19 Nasihat Ikhlas:

muhammad said...

gua group 4: Pergi jahanam: Cakap apa pun dorang tak dengar.

Pala Maldini said...

gua sokong golongan 1

ada apa masalah ?!

zan said...

4-5 entri lu ni asik citer pasal fesbuk je.

Lu ada dendam apa sama fesbuk?

FdausAmad said...

Kahkahkah!,

Fesbuk warriors makin berlambak..

Gua kena la fight untuk jawatan ketua!.

zan said...

Ceh..wa ingatkan lu dah sarong jawatan president fesbuk seumur hidup macam sultan bola tu..

Cik Agogo said...

nama gua ada kat 2-2...

lu taknak wat group yg ke-3 tu ke? bleh gua bantai like sepam...

Kap said...

politik kongkang namanya.
bulu ketiak halusss orang nampak.
celah kangkang sendiri bersemak haram pandang.

hidup sokernet.

Anonymous said...

semua orang nak jadi hero...

kasut karipap said...

slow-pick-up-reader golongan 1,2 dan 3.

jo said...

jahanam. terasa betul gua dengan notakaki tersebut.

Anonymous said...

gelak pipiyapong

Hanggokan said...

kahkahkah!
gua golongan kiri.
tak pakai nombor.
tak berapa nak bijak matematik.
kahkahkah!

- koroe - said...

menara warisan tu amende..hahahaha

oranglidi said...

mwm.. tinggi tu.

terbangz said...

terima kasih kerana menghormati s-p-u reader.kehkehkeh.

elanbote said...

kalau buat group 'kami adalah facebook worrior' sedap x?

tapi kalau buat 'kami anti facebook worrior' mesti lagi ramai yang anti masuk dan jadi facebook worrior kat situ.. hahaha..

Din said...

Terimakasih krn menghormati golongan S-P-U-reader

l0veyd0veyd00 said...

Masuk grup mana pun, kalau kjaan nak buat, diorg buat jgk...LOL

sic said...

betul jugak ape lu cakap ni bro...
xde la sembang kencang sangat lu ni ek.
huhuhu
:p