Monday, June 21, 2010

Orang world cup..dia pun nak world cup


Ada seorang makwe pejabat gua ni, entah bila dia jadi peminat bolasepak gua tak tahu la. Tapi yang gua tahu sempena World Cup ni dia klem dia sokong Sepanyol.

Gua tanyala, "kenapa sokong Sepanyol?"

Sambil menguntum senyum, makwe tersebut menjawab:

"Sebab ada Messi..dia comel!",

+
+

Maka gua pun cepat cepat mengaku sokong West Korea.

27 Nasihat Ikhlas:

Adila Ady said...

korea barat...?

haha

shiela said...

gua tgk messi kat iklan je bro..pastu terus google pasukan mane..pastu terus minat..haha..ade gua kesah..lol..(situasi seperti kes bro cerita ni lah)..janji ade name u lam world cup :p

Days said...

hishhh..sape je xminat messi ..tp spain? messi? ilmu geografi minah tu yg xlulus lagi aku agk hee

senandung semalam said...

asal korea..?
heheheee

♥cutebabygirl♥ said...

haha.
girls mmg x minat bola, unless klu ade pemain hensem, bru la girl akn tgk bola.
itu hakikat! :)

Fiq said...

messi sepanyol kah?

buat malu kaum je awek nieh... aishh..

SyAkuRagi said...

jauh tersasar panduan worldcup makwe tu..hahaha

SyAkuRagi said...

jauh tersasar panduan worldcup makwe tu..hahaha

otak ketat said...

hahaha! dia igt ni barca ka? sokong west korea sbb ada sape? fabiano? kah kah kah.

stickynote said...

dia minat casilas kot tp tersilap cakap messi kihkih

AWOLscholar said...

wa plak sokong Perancis sbb Obama penah naik eifel tower..hahah

Alke said...

bro, lu kasi siku peha awek tu untuk gua bley?

cik gObu said...

hahaha
siut jek
takperlah

support tetap support

:D

Anonymous said...

memang gua teringin gelak terteleng-teleng tepuk-tepuk lutut keluar air mata untuk kejadian sebegini

ptos said...

membe gua sokong spain sbb ade ronalbi, ape cite?

MrPayid said...

messi di spain??? wakakakakkaka
gua tabik la... tb2 gua plak nak sokong afrika timur

LANN said...

Wakakakakakaaa! Lawak gampang!

makdara terdiva said...

macam perli jer..hahahaha!

tapi suwitla jawapan budak pmpuan tu..
baik ko bg dia tazkirah worldcup :P

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

hahahahahahahahahah..bangang!

faz arif said...

messi,sepanyol?
korea,west?

adoiyai...
buat malu kaum je.

fndrocka said...

situasi sama macam kwan aku..aku tanya epl sokong mana..dia jawab chelsea..pastu aku tanya minat player mana.

dia: ada satu player tu...tak ingat nama...

aku: sapa..lampard? ballack? joe cole?

pastu aku sebutlah semua player chelsea yg aku ingat...

last-last dia kata stveen gerrard

Khairi said...

susah jenis memandai macam ni bro susah kalau jadi bini hahaha

soffya cik bulan said...

itulah perempuan...:)

tp sy nsb lah pemain pn kt knl mana,kalau tgk pun...sbb tersengaja

J. Love said...

gua sokong german sebab gua paham bahse german sikit-sikit.

ini fakta. walaupun german dah nak bungkus.

keh keh keh!

ayobkelubi said...

nasib baik dia tak ckp park ji sung dari australia.

harusss.harusssss taubat nasuha main bola dah aku!.

hahahahaha

Kazaztan Team said...

agak lawak n3 niee..

Anonymous said...

Adakah minah itu blonde girl yg tak tau kat mana tanjung malim?